Let Me Know! Festival 2015

12 λόγοι για να πάω στο Let Me Know! Festival 2015

Στις 16 & 17 του Οκτώβρη, το Θέατρο Χυτήριο θα φιλοξενήσει την τέταρτη έκδοση του αρκετά πετυχημένου Let Me Know! Festival.
Διαβάστηκε φορες
Σε λίγες ημέρες το Θέατρο Χυτήριο θα φιλοξενήσει την τέταρτη έκδοση του αρκετά πετυχημένου Let Me Know! Festival. Στις 16 και 17 του μήνα, δέκα καλά Ελληνικά groups θα ανέβουν τη σκηνή του Χυτήριου. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι να πας εκείνα τα βράδια στην Ιερά Οδό, στο κέντρο της Αθήνας.

Ας δούμε δώδεκα από αυτούς παρακάτω:

1. Το Line-up! Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου: Οι Keep Shelly in Athens, My Drunken Haze, Sexy Christians, Birthmark. Το Σάββατο 17 του μήνα: Οι Baby Guru, Noise Figures, Echo Train, Empty Frame, Dusk & Pop Eye.

2. Η νέα μορφή των Keep Shelly in Athens με την καινούργια τραγουδίστρια του συγκροτήματος, μετά την αποχώρηση της Sarah P. Μάλιστα, αμέσως μετά από την εμφάνιση τους στο Let me know! Festival, οι KSIA ξεκινάνε περιοδεία στις Η.Π.Α!

3. Την ημέρα της εμφάνισης των Keep Shelly in Athens κυκλοφορεί ο νέος δίσκος τους με τίτλο "Now I'm ready". Ακούστε εδώ ένα από τα τραγούδια του, το "Silent Rain".

4. Ο περσινός δίσκος των Baby Guru "Marginalia" ήταν ένας από τους καλύτερους της χρονιάς! Τα παιδιά όμως έχουν και νέο δίσκο, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

5. Το 'Ήθελα να σου πω" των Baby Guru είναι ένα από τα χιλιοπαιγμένα τραγούδια στο ραδιόφωνο φέτος. Δικαίως!

6. Οι Pop Eye κυκλοφόρησαν έναν από τους καλύτερους Ελληνικούς δίσκους φέτος, το "Is It Real?"! Μάλιστα, στις συναυλίες τους δείχνουν ώριμοι, όσο ποτέ στο παρελθόν.

7. Οι Noise Figures έχουν "φρέσκο" υλικό, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε! Ο νέος δίσκος τους λέγεται "Aphelion" κι επειδή τον έχουμε στο Mix Grill εδώ και λίγες ημέρες, μπορώ να σας πω ότι είναι αρκετά καλός! Ωραία μπάντα οι φιγούρες.

8. Οι My Drunken Haze κάνουν πολύ προσεχτικά βήματα τα τελευταία χρόνια και νομίζω ότι έχουν καταφέρει να κυκλοφόρήσουν ένα δίσκο με πολύ αξιόλογη παραγωγή και να κάνουν προσεγμένες εμφανίσεις. Ο Σπύρος Φριλιγγός και τα υπόλοιπα παιδιά κάνουν καλή δουλειά. Να τους προσέξετε, αν δεν το έχετε ήδη κάνει!

9. Οι Echo Train είναι το δεύτερο σχήμα από την Κυψέλη. Όπως και οι My Drunken Haze, τα παιδιά βασίζονται στις δεκαετίες του '60 και '70. Η Ειρήνη Δούκα έχει μια πολύ γλυκιά φωνή. Αν δεν τους έχετε ξανακούσει, να προσέξετε το εξαιρετικό "Fire". Μέσα στον Οκτώβρη, αναμένουμε και το νέο δίσκο τους.

10. Δεν είναι όμως μόνο η Ειρήνη Δούκα που έχει όμορφη φωνή. Η DUSK έχει αιθέρια φωνητικά και σε συνδυασμό με τις "ταξιδιάρικες" μελωδίες της, θα μας προσφέρει ένα ξεχωριστό σετ. Έχετε ακούσει το περσινό δίσκο της "The Debut of crossing the lines";

11. Οι Empty Frame δεν έχουν μόνο ένα καλό ντεμπούτο το 2011 με το "They Think We Are Eskimos". Το '14 είχαν το 2ο LP τους με τίτλο "The Blackbird Flies" και πέρσι έγραψαν τη μουσική για τη σειρά του Mega "Ηρωϊδες".  Να προσέξετε το "Looking up" και το "Helicopter".

12. Και οι δύο ημέρες του Φεστιβάλ έχουν πολύ φθηνό εισιτήριο! Τα 200 πρώτα εισιτήρια είναι στα 5 Ευρώ και μετά πάμε στα 6.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.letmeknow.gr.

Let Me Know! Festival 2015

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
10,0 / 10 (σε 15 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα