mixgrill picks movies october 2015 προτασεις ταινίες οκτώβριος

Ταινίες - Οκτώβριος 2015

Οι συντάκτες μας προτείνουν τις ταινίες του μήνα!
Διαβάστηκε φορες

mixgrill picks october movies martianThe Martian (Η Διάσωση)
Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ
Με τους: Ματ Ντέιμον, Τζέσικα Τσάστεϊν, Τσιετέλ Ετζιοφόρ, Κρίστεν Γουίγκ, Κέιτ Μάρα
Κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι τραυματίζεται και εγκαταλείπεται στον πλανήτη θεωρούμενος νεκρός. Εκείνος όμως καταφέρνει να επιστρέψει στην εγκαταλειμμένη βάση, όπου πρέπει να επιβιώσει με ελάχιστες προμήθειες και να βρει τρόπο να επικοινωνήσει με τη Γη.


Macbeth
mixgrill picks movies october macbeth
Σκηνοθεσία: Τζάστιν Κερζέλ
Με τους: Μάικλ Φασμπέντερ, Σον Χάρις, Ντέιβιντ Θιούλις, Μαριόν Κοτιγιάρ
Μετά το θρίαμβό του στη μάχη, ο Σκοτσέζος πολέμαρχος Μάκβεθ συναντά τρεις μάγισσες, οι οποίες του προφητεύουν πως σύντομα θα ανέβει στο θρόνο. Κυριευμένος από φιλοδοξία και ενθαρρυμένος από τη γυναίκα του, δολοφονεί το βασιλιά και παίρνει τη θέση του.

mixgrill picks movies october the walk
The Walk
(Βόλτα στο κενό)
Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζεμέκις
Με τους: Τζότζεφ Γκόρντον - Λέβιτ, Σαρλότ Λε Μπον, Μπεν Κίνγκσλεϊ
Δεξιοτέχνης σχοινοβάτης, ο Γάλλος Φιλίπ Πετί αποφασίζει το 1974 να περπατήσει από τον ένα νεοϋορκέζικο Δίδυμο Πύργο στον άλλο πάνω σε ένα συρματόσχοινο. Κάτι που, εκτός από άκρως επικίνδυνο, ήταν και εντελώς παράνομο.



Black Mass (Ανίερη συμμαχία)mixgrill picks movies october black mass
Σκηνοθεσία/Σενάριο:Σκοτ Κούπερ
Με τους: Τζόνι Ντεπ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ντακότα Τζόνσον
Στη Νότια Βοστόνη της δεκαετίας του '70, ο πράκτορας του FBI, Τζον Κόνολι (Έντζερτον) πείθει τον Ιρλανδό μαφιόζο Τζέιμς "Γουάιτι" Μπάλτζερ (Ντεπ) να συνεργαστεί με το FBI ενάντια σε ένα κοινό στόχο: την ιταλική μαφία. Η δραματική αυτή ταινία διηγείται την αληθινή ιστορία μιας ανίερης συμμαχίας, η οποία ξέφυγε κάθε ελέγχου, επιτρέποντας στον Γουάιτι να διεισδύσει στους κύκλους της έννομης τάξης, να αποκτήσει έλεγχο, και να γίνει ένας από τους πιο αδίστακτους και διαβόητους γκάνγκστερ στην ιστορία της Βοστόνης.

mixgrill picks movies october youhtYouth (Νιότη)
Σκηνοθεσία/Σενάριο: Πάολο Σορεντίνο
Με τους: Μάικλ Κέιν, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Ρέιτσελ Βάις
Ο Fred και ο Mick, δυο φίλοι από τα παλιά απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε έναπολυτελές ξενοδοχείο στους πρόποδες των Άλπεων. Καθώς ο Mick προσπαθεί να ολοκληρώσει το σενάριο της τελευταίας του μεγάλης ταινίας, ο Fred δεν έχει πρόθεση να συνεχίσει τη μουσική του καριέρα. Αλλά κάποιος θέλει να τον ακούσει να διευθύνει μια ορχήστρα ξανά.


mixgrill picks movies october elser
Elser (Τα 13 λεπτά που δεν άλλαξαν την ιστορία)
Σκηνοθεσία: Oliver Hirschbiegel
Σενάριο: Léonie-Claire Breinersdorfer, Fred Breinersdorfer
Με τους: Christian Friedel, Katharina Schüttler, Burghart Klaußner
Το Νοέμβριο του 1939, η προσπάθεια του Georg Elser να δολοφονήσει τον Αδόλφο Χίτλερ αποτυγχάνει και εκείνος συλλαμβάνεται. Κατά τη διάρκεια της κράτησής του, ανακαλεί τα γεγονότα που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση.


mixgrill picks movies october internThe Intern

Σκηνοθεσία: Νάνσι Μέγιερς
Με τους: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Αν Χαθαγουέι, Ρενέ Ρούσο
Ο 70χρονος χήρος και συνταξιούχος Μπεν Γουίτακερ προσλαμβάνεται από μια εταιρεία πωλήσεων μέσω διαδικτύου ως εκπαιδευόμενος, για να αποδείξει γρήγορα πως η εργασιακή πείρα δεν είναι ποτέ ντεμοντέ.






Και αν δεν σας φτάνουν οι παραπάνω οι συντάκτες μας προτείνουν και τις Aloha, Burnt, Everest, Hotel Transylvania 2 (Ξενοδοχείο για τέρατα 2), Pan, Pawn Sacrifice (Θυσιάζοντας ένα πιόνι) και Regression (Σκοτεινή ανάμνηση).

Δείτε εδώ όλα τα νέα για το σινεμά και τις κριτικές ταινιών των συντακτών μας.

Διαβάστε ακόμα