Συναυλία Archive το 2010

Συναυλίες ξένων συγκροτημάτων στην Ελλάδα 2008-2015: Εισαγωγή

Διαβάστηκε
Από την προσεχή Δευτέρα, και ανά εβδομάδα, θα μπορείτε να διαβάζετε και να σκαλίζετε τις αναμνήσεις σας με την παρουσίαση των συναυλιών που έχουν γίνει στην Αθήνα τα τελευταία 8 χρόνια.
Συναυλία Archive το 2010


Εισιτήρια συναυλίες ΕλλάδαΚάποια στιγμή στις αρχές του 2008, και ενώ ακόμα το mixgrill ήταν blog πριν καν αποκτήσουμε μορφή site, έριξα την ιδέα στον Γιώργο Μπαλιώτη για ένα αφιέρωμα - καταγραφή όλων των συναυλιών ξένων συγκροτημάτων που έχουν γίνει στην Ελλάδα από τα 60's έως τότε. Δεν είχα βρει κάτι ανάλογο έως τότε σε κάποιο site ή περιοδικό, εάν εξαιρέσει κανείς την πολύ προσεγμένη έκδοση του Ρόδον ΡΟΔΟΝ:LIVE! 1987>2005 με τις πολύ ωραίες φωτογραφίες του για τις συναυλίες που έγιναν μόνο στο Ρόδον από το 1987 έως το 2005. Πολύτιμος αρωγός μου σε αυτήν την προσπάθεια ήταν το μεγάλο αρχείο που διατηρώ με παλιά τεύχη του ΠΟΠ ΚΑΙ ΡΟΚ.

Ο κατάλογος των συναυλιών χωρίστηκε σε τέσσερα μέρη που συνοδεύονταν από κάποιες φωτογραφίες που βρήκα στα παλιά τεύχη του ΠΟΠ ΚΑΙ ΡΟΚ, μαζί με αποκόμματα εισιτήριων των διαφόρων συναυλιών στις οποίες είχα παραβρεθεί. Μπορείς να τα δεις στα παρακάτω links:

Α' Μέρος  ||  Β' Μέρος  ||  Γ' Μέρος  ||  Δ' Μέρος

Το αφιέρωμα συμπληρώθηκε από ένα άρθρο με το TOP 40 των καλύτερων live που είχα παρακολουθήσει έως το 2007 και με είχαν σημαδεύσει και μία λίστα με τους 25 συχνότερους επισκέπτες μας, συγκροτήματα ή μεμονωμένους καλλιτέχνες, για συναυλίες έως τότε. Πολλά υπήρξαν τα σχόλια και οι Εισιτήρια συναυλίες Ελλάδα 2προσθήκες από αναγνώστες με συναυλίες συγκροτημάτων που είχα ξεχάσει ανά έτος και ευχαριστώ πολύ γι' αυτό.

Η ιδέα για να συνεχίσουμε αυτόν τον κατάλογο των συναυλιών στην χώρα μας από το 2008, που είχε μείνει, έως το 2015 ήταν του Γιώργου και το αρχείο του mixgrill, αυτή τη φορά, θα μας βοηθήσει. Ξεκίνημα λοιπόν από την προσεχή Δευτέρα, και ανά εβδομάδα, θα μπορείτε να διαβάζετε και να σκαλίζετε τις αναμνήσεις σας με αυτήν την παρουσίαση των συναυλιών που έχουν γίνει στην Αθήνα τα τελευταία 8 χρόνια.

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια