Grill In Da Mix 0913

Δυο mixed συλλογές επηρεάζουν το πρωταπριλιάτικο playlist που κινείται σε hard electro ύφος. Ο γνωστός για τα κολπάκια με το fx της pioneer James Zabiela, μετά το πολύ καλό Alive, αναλαμβάνει το 12ο Masters Series της Renaissance.

Διαβάστηκε φορες

Δυο mixed συλλογές επηρεάζουν το πρωταπριλιάτικο playlist που κινείται σε hard electro ύφος. Ο γνωστός για τα κολπάκια στο mixing με το fx console της pioneer James Zabiela, μετά το πολύ καλό Alive, αναλαμβάνει το 12ο Masters Series της Renaissance. Το αποτέλεσμα όμως αρκετά απογοητευτικό αφού από τα 27 tracks ξεχωρίζουν μόνο τρία. Τα 01 και 06 του playlist καθώς και το Always Something Better του Trentemoller (G-I-D-M 0912). Rate (65/100)

Η σειρά Toolroom Knights συνεχίζεται με τον Benny Bennasi σε ένα διπλό mixed-set compilation όπου κυριαρχούν τα σκληρά electro house κομμάτια. Τον τύπο δεν το είχα ξανακούσει σαν dj, αλλά μάλλον απευθύνεται σε πολύ περιορισμένο κοινό αφού μέχρι κι εγώ κουράστηκα από τον ήχο του, κυρίως στο πρώτο δισκάκι της συλλογής. Τα 03, 09, 10 και 11 του playlist είναι από το πέμπτο μέρος των «Ιπποτών» της Toolroom, ενώ ξεχωρίζει και το Nothin But Love των Onionz και S N O W σε Tiger Stripes Remix (G-I-D-M 0911). Rate (75/100)

Playlist :

01 Komytea - Afghanistan
02 Rene Sandoval - I Can't Describe (Sandoval Dub Tech Mix)
03 Tiga and Zyntherius - Sunglasses At Night (Popof Remix 2)
04 Tiga - Do I Don't Stop
05 DJ Jacoby - Say All Right (Dub Mix)
06 Sebastian 'Freak' Nikolai - Nachtmensch
07 J Velarde - I Love This Feeling
08 Danny Tenaglia - Dibiza
09 Rune Rk - Kosimo
10 Zoo Brazil - Technik (Richard Murray's Lil Muz Remix)
11 Dahlback and Cost - Golden Walls

Το playlist μπορεί να κατέβει σε mix από την ενότητα Mix Grill Sets του Mix Grill Forum.



Σχετικό θέμα
Διαβάστε ακόμα