Πορτοκάλογλου - Ζιώγαλας - Φάμελλος Περιοδεία Καλοκαίρι 2010

Οι Νίκος Πορτοκάλογλου, Νίκος Ζιώγαλας και Μανώλης Φάμελλος συνεχίζουν τη συνεργασία τους και το καλοκαίρι περιοδεύοντας ανά την  Ελλάδα. Δείτε το πρόγραμμα των συναυλιών τους...

Διαβάστηκε φορες
Καλοκαιρινή περιοδεία 2010

ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

O Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Μανώλης Φάμελλος, φίλοι καλοί από τα παλιά, κατάφεραν να αξιοποιήσουν τη μοναδική χημεία που τους συνδέει, δημιουργώντας τον χειμώνα που μας πέρασε ένα από τα πιο επιτυχημένα και παρεΐστικα μουσικά προγράμματα, γεμάτο αμεσότητα και μουσική γενναιοδωρία.

Οι δυόμιση  ώρες της καλοκαιρινής τους συναυλίας, είναι γεμάτες από τραγούδια που αγαπήσαμε και ακόμα αγαπάμε. Ποιός δεν έχει σιγοτραγουδήσει  το «Να Με Προσέχεις», το «Πάρε Με Απόψε Πάρε με», το «Η Ευτυχία Είναι Αυτό», ποιος δεν έχει περάσει τα καλοκαίρια του με το «Θάλασσα μου Σκοτεινή», το «Σαν Στάρ Του Σινεμά», το «Ένα Μεγάλο Φωτεινό Καλοκαίρι»

Οι τρεις τραγουδοποιοί αναμειγνύονται μοναδικά σε ανατρεπτικές ερμηνείες όπου τα τραγούδια, οι φωνές, τα σολαρίσματα, η δύση, η ανατολή, η παράδοση, η ηλεκτρική κιθάρα, το νταούλι, το μαντολίνο, το παρελθόν και το παρόν μπλέκονται και δημιουργούν την αίσθηση της γιορτής.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/6 ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΤΑΜΙ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/7 ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 21/7 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΠΕΜΠΤΗ 29/7 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΔΑ ΕΒΡΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 31/7 ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/8 ΣΠΑΡΤΗ ΣΑΪΝΟΠΟΥΛΕΙΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/8 ΘΕΡΜΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΦΑΡΑΓΓΙ ΘΕΡΜΗΣ
ΤΡΙΤΗ 31/8 ΚΥΠΡΟΣ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΚΑΛΙ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ
Διαβάστε ακόμα