Οι Black Sabbath στο Download Festival το 2016

Επιστροφή στο Donington Park!
Διαβάστηκε φορες
Οι Black Sabbath θα μοιραστούν ως headliners ( μαζι με τους Iron Maiden ) την σκηνή του Download Festival στο Donington Park τον Ιούνιο του 2016.



Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία των Sabbath (The End Tour) φαίνεται ότι θα φιλοξενηθεί στα περισσότερα μεγάλα festivals της Ευρώπης. Έτσι μετά την ανακοίνωση της εμφάνισης τους στο Graspop Metal Meeting του Βελγίου (17/6) και στα Monsters Of Rock σε Φινλανδία και Σουηδία (7 και 9/9 αντίστοιχα), στις 11/6 προστέθηκε και το Download. Μάλιστα στο Graspop θα μοιραστούν τη σκηνή του ως headliners πάλι μαζι με τους Iron Maiden.

Ο Ozzy δήλωσε: « Το Download είναι το απόλυτα αγαπημένο μου καλοκαιρινό festival. Μοιάζει πάντα σαν γυρίζεις σπίτι σου. Θα σας δω όλους εκεί».

Η The End Tour ανακοινώθηκε περίπου πριν ενάμιση μήνα. Θα ξεκινήσει από την Αμερική τον Ιανουάριο του 2016 και μετά θα περάσει την άνοιξη σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Στην Ευρώπη πρώτος σταθμός είναι 1/6 στη Βουδαπέστη και ως τώρα τελευταία ημερομηνία είναι στη Μόσχα 12/7.
Δείτε παρακάτω όλο το πρόγραμμα της περιοδείας ως τώρα:

http://www.blacksabbath.com/events.html

Δύσκολα το βλέπω να έρχονται από τα μέρη μας αλλά ας είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Σας αφήνω με την ανατριχιαστική και επιβλητική ανακοίνωση της The End Tour.


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα