Grill In Da Mix 0903

Η συλλογή γι’ αυτή την εβδομάδα είναι το έκτο μέρος της σειράς η οποία είναι εμπνευσμένη από τα καλύτερα ξενοδοχεία. Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος παρουσιάζει μουσικές από διάφορα είδη ξεκινώντας με chill διασκευές στο πρώτο CD και ανεβάζει ρυθμούς και κάνει το beat εντονότερο στο δεύτερο. Διαλέγοντας τα πιο jazzy από το La Suite 6 και προσθέτοντας κάποια αγαπημένα τις τελευταίας τριετίας το playlist για την εβδομάδα 14-21 Jan κινείται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς με έντονο το jazzofunk στοιχείο
Διαβάστηκε φορες

Η συλλογή γι’ αυτή την εβδομάδα είναι το έκτο μέρος της σειράς η οποία είναι εμπνευσμένη από τα καλύτερα ξενοδοχεία. Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος παρουσιάζει μουσικές από διάφορα είδη ξεκινώντας με chill διασκευές στο πρώτο CD και ανεβάζει ρυθμούς και κάνει το beat εντονότερο στο δεύτερο. Διαλέγοντας τα πιο jazzy από το La Suite 6 και προσθέτοντας κάποια αγαπημένα τις τελευταίας τριετίας το playlist για την εβδομάδα 14-21 Jan κινείται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς με έντονο το jazzofunk στοιχείο και το κατέβασμα του σε mix μπορεί να γίνει από το link που βρίσκεται στα σχόλια του άρθρου αλλά και στο forum του mix grill.

Αναλυτικότερα :

01 Mousse T feat Emma Landford - Horny (Jazz mix)
02 Madrid de los Austrias - Vida del Pescador (Dining Rooms remix)
03 Povo - Senior Blues
04 Berk and The Virtual Band - Billie Jean
05 Koop feat Mikael Sundin - Let's Elope
06 Club Des Bellugas feat Lain Mackenzie - Frankie
07 Milto EPH feat Junior SP - Chain Of Fools (Revisited)
08 Nephews Of Phela - Mulah 2
09 Kerri Chandler - Poverty
10 Kiko Navarro - Sonando Contigo (Remix)

Τα 01, 04, 06 και 10 είναι από το La Suite 6, ενώ ξεχωρίζω την διασκευή του Wish You Were Here από Jes, το All I Want από Ganga (προηγούμενο Grill In Da Mix) και το περσινό club hit Uninvited από την συνεργασία των Freemasons με την Tzuke Bailet. Όπως και οι τα προηγούμενα La Suite, κύριο γνώρισμα τους είναι η καλή μουσική.
Rate (90/100)

Διαβάστε ακόμα