Γιάννης Πετρίδης

Δεν σταματάει τελικά η εκπομπή του Γ.Πετρίδη!

Δεν σταματάει τελικά η εκπομπή του Γ.Πετρίδη. Μάλιστα, ο Πετρίδης είπε στο μικρόφωνο ότι από 1/7 θα κάνει με τον Κ.Ζουγρή κανονικά τις εκπομπές, αλλά χωρίς μισθό! Δείτε εδώ το σχόλιο της Carla Torgeson (Walkabouts).
Γιάννης Πετρίδης


Δεν σταματάει τελικά η εκπομπή του Γιάννη Πετρίδη, όπως μας ενημέρωσε ο Δημήτρης Κανελλόπουλος και το γράφει στο e-tetRadio.

Περισσότερα, θα ακούσουμε άλλωστε και σε λίγα λεπτά (από τις 4 στις 5) στην εκπομπή του Πετρίδη στη ΝΕΤ 105,8. Ακούστε την εδώ.

Στο Facebook group - Don't Stop Giannis Petridis Show γίναμε πάνω 2.610 μέλη. Οι επιστολές που συντάξαμε μαζί με το
e-tetRadio στάλθηκαν σε πολλά ξένα μουσικά έντυπα και γνωστές εφημερίδες. Κάποιες φορές ευτυχώς, μια μαζική κινητοποίηση μπορεί να φέρει αποτελέσματα... Πάλι καλά!

Update 16:14: Ο Γιάννης Πετρίδης είπε στο μικρόφωνο ότι από την 1η Ιουλίου θα κάνει με τον Κώστα Ζουγρή κανονικά τις εκπομπές, αλλά χωρίς μισθό!

Όπως βλέπετε, η λύση δε βρέθηκε από την ΕΡΤ, αλλά ο Γιάννης Πετρίδης και ο Κώστας Ζουγρής συμφώνησαν με τη διοίκηση να συνεχίσουν, αλλά χωρίς να πληρώνονται! Ποια διοίκηση θα αρνιόταν κάτι τέτοιο άραγε;

Και αναρωτιέμαι... Αν ήθελε ο Πετρίδης δε θα μπορούσε να φύγει από την ΕΡΤ με το κεφάλι ψηλά, να υπογράψει ένα συμβόλαιο με καλές απολαβές στο "Σκάϊ" για παράδειγμα και να συνεχίσει εκεί την εκπομπή του;

Και για αυτό το λόγο, ο κόσμος αγαπάει τόσο πολύ το Γιάννη Πετρίδη...

Διαβάστε εδώ το νέο σχόλιο της Carla Torgeson (Walkabouts), καθώς και όλα τα σχόλια - απόψεις από μουσικούς (Angie Bowie, Chris Eckman των Walkabouts, Andy Gill των Gang of Four, Lester Square (Monochrome Set), Hugo Race (ex-Bad Seeds), Clint Bahr, Hakan Soold), αλλά κι από ανθρωπους του ραδιοφώνου, όπως οι Μάκης Μηλάτος (Στο Κόκκινο, Athens Voice, Sonik), Ανδρέας Μητρέλης, Χρήστος Συρίμπεης (Mojo Radio), Νίκος Κομνηνός (Off Radio), Μιχάλης Εμμανουηλίδης (Ρόδον FM), Δημήτρης Κατσουρίνης (Mind Radio), Indieground Radio και Νίκος Γκότσης (poplie web radio).

Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια