H Adele γυρίζει την πλάτη της στο Glastonbury 2016

H Adele γυρίζει την πλάτη της στο Glastonbury 2016

"Φοβάμαι τα μεγάλα πλήθη, δε ξέρω αν μπορώ να τα καταφέρω"
Διαβάστηκε φορες
Με την επανεμφάνιση της Adele, φούντωσαν και οι θεωρίες πως θα τραγουδήσει ως headliner στο Glastonbury.

Η Adele για άλλη μια φορά έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες στο Capital London Breakfast Show θυμίζοντας σε όλους πως "φοβάται τα μεγάλα πλήθη και δε ξέρει αν θα τα κατάφερνε".

Παρόλ' αυτά, η Adele παρακολούθησε το φετινό Glastonbury Festival ως θεατής. "Πήγα φέτος για να δω τον Kayne [West] και κυριολεκτικά τα έκανα πάνω μου όταν είδα το μέγεθος του πλήθους! Ήταν να τρελαίνεσαι!"

Αστειευόμενη για τις άσχημες συνθήκες της τρίτης ημέρας είπε: "Ξέρετε για την πρώτη σειρά - πάντα κάνουν τις φυσικές τους ανάγκες εκεί για να μη χάσουν τη θέση τους. Το κάνουν αλήθεια, το έχω δει με τα μάτια μου! Σχεδόν το έκανα κι εγώ πριν χρόνια. Αλήθεια σας λέω, γι' αυτό μυρίζει τόσο άσχημα μπροστά!"

Με ή χωρίς Adele, τα εισιτήρια του Glastonbury Festival έχουν ήδη εξανεμιστεί για τον Ιούνιο του 2016, οπότε αναμένεται να εμφανιστούν σίγουρα οι Foo Fighters, Muse, Oasis, Daft Punk και Radiohead.

Όσο για την ίδια την Adele, είναι λογικό να φοβάται τα μεγάλα πλήθη, αν ένα της "Hello" φέρνει  32,5 εκατομμύρια hits και γονατίζει το  ΥοuTube...
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα