Η Ελλη Πασπαλά και ο Vassilikos @ Σταυρός του Νότου Plus

Η Ελλη Πασπαλά και ο Vassilikos @ Σταυρός του Νότου Plus: Κερδίστε προσκλήσεις

Διαβάστηκε
Το Mix Grill σάς προσφέρει 2 διπλές πρόσκλησεις.
Η Ελλη Πασπαλά και ο Vassilikos @ Σταυρός του Νότου Plus


Το Mix Grill σάς προσφέρει 2 διπλές πρόσκλησεις για την εμφάνιση των Ελλη Πασπαλά και Βασιλικού στο Σταυρό του Νότου Plus το Σάββατο 31 Οκτωβρίου.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook:και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 στις 5.00 μμ:

Ο διαγωνισμός έχει λήξει.


“Play”

Τα Σάββατα 24 & 31 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου
Σταυρός του Νότου Plus


Η Ελλη Πασπαλά και ο Vassilikos @ Σταυρός του Νότου PlusΗ Ελλη Πασπαλά και ο Vassilikos επιστρέφουν τον Οκτώβριο στη σκηνή του Σταυρού του Νότου plus, εκεί που πρωτοπαρουσίασαν πέρσι με μεγάλη επιτυχία το “Play”. Ενα μουσικό παιχνίδι χωρίς κανόνες, απεριόριστη διάθεση αυτοσχεδιασμών και ξεχωριστές επιλογές από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο.

Μια συνάντηση γεμάτη απρόοπτα και διαδραστικό χαρακτήρα, όπου βρίσκουμε την Έλλη, εκτός από το τραγούδι, στο πιάνο και τα κρουστά και τον Vassilikos στο τραγούδι, την κιθάρα, το μπάσο, αλλά και τα τύμπανα.
Το “Play” έφερε ξανά κοντά τους δύο ερμηνευτές,  δέκα χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση / συνεργασία στα Reflections του Μάνου Χατζιδάκι, όπως τα διασκεύασαν οι Raining Pleasure.

Συμπαίκτες στο μαγικό παιχνίδι, δύο σπουδαίοι μουσικοί, ο David Lynch στα πνευστά (και όχι μόνο...) και ο Τάκης Φαραζής στα πλήκτρα, που δέχτηκαν να «παίξουν» μαζί τους με την ευρύτερη έννοια του πρωτότυπου μουσικού παιχνιδιού, που στήθηκε για να χωρέσει τραγούδια από Χατζιδάκι και Beatles, Αττίκ και Tσιτσάνη αλλά και Joni Mitchell. Είναι και οι δύο παλιοί συνεργάτες της Πασπαλά, οι οποίοι έχουν στιγματίσει τη μουσική της πορεία και εξέλιξη.
Η Πασπαλά υπήρξε από τα αγαπημένα παιδιά του Μάνου Χατζιδάκι, αφού η δισκογραφική τους συνάντηση ξεκίνησε παλιότερα και από την εποχή του Σείριου και  συνεχίστηκε και αργότερα με τη συμμετοχή της στην ηχογράφηση σπουδαίων έργων του. Ο Vassilikos μπορεί να μην πρόλαβε μια τέτοια συνεργασία, τον «συνάντησε» όμως αργότερα, όταν διασκεύασε εξαιρετικά τα Reflections, μαζί με τους Raining Pleasure.

Η νέα τους συνάντηση τους βρίσκει πιο ώριμους και γεμάτους έμπνευση για ένα μοναδικό ταξίδι μέσα από απρόβλεπτες μουσικές στάσεις, σε τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου. Οι ζωές τους άλλωστε μοιράζονται στο «εδώ» και στο «εκεί».

Η Έλλη Πασπαλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στις ΗΠΑ αλλά επέλεξε να ζει στην Ελλάδα, ενώ ο Vassilikos γεννήθηκε εδώ αλλά επέλεξε να ζει και να δημιουργεί στην Ευρώπη, με τελευταίο, σημερινό σταθμό το Λονδίνο.

Έναρξη 10.30μ.μ.

Είσοδος με μπύρα ή κρασί 14 ευρώ
Μπουκάλι κρασί: 60 ευρώ (ανά δύο άτομα)
Τιμή φιάλης: 120 ευρώ (ανά τέσσερα άτομα)


Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια