Δεληβοριάς@ Παπάγου - Αλλαγή στην προπώληση

Διαβάστε την ανακοίνωση για τις αλλαγές στην προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά στο Κηποθέατρο Παπάγου στις 30 Ιουνίου.
Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά στο Κηποθέατρο Παπάγου (30/6):

Λόγω ανωτέρας βίας είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η online προπώληση εισιτηρίων για την συναυλία, του Φοίβου Δεληβοριά  στο Κηποθέατρο Παπάγου στις 30 Ιουνίου, μέσω της Ticketone (www.ticketone.gr) δεν ισχύει πλέον. Όσοι ήδη έχουν προμηθευτεί εισιτήρια από το site της προαναφερθείσας εταιρίας, αυτά ισχύουν κανονικά. Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια νωρίτερα  και όχι από το ταμείο του θεάτρου μπορούν να απευθυνθούν στα Public και Fnac στα οποία συνεχίζεται κανονικά η προπώληση.

Δελτίο Τύπου

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΚΑΙ
Η «BIG BAND» ΤΟΥ
ΣΤΟ «ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ»
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ
      
Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του, στη μοναδική τους καλοκαιρινή αθηναϊκή συναυλία, παρουσιάζουν στο «Κηποθέατρο Παπάγου» στις 30 Ιουνίου την παράσταση «BIG BΑΝD», με δύο μόνο μουσικούς, αλλά 30 μουσικά όργανα επί σκηνής! 

Την «μεγάλη μπάντα», που πρωτοπαρουσιάστηκε με επιτυχία φέτος στο «ΜΕΤΡΟ΄», αποτελούν στην ουσία οι... εξής δύο: ο Σταμάτης Σταματάκης στο κοντραμπάσο και ο Γιώργος Κατσάνος, συλλέκτης και σολίστας όλων των μουσικών οργάνων που δεν σκέφτεται ποτέ να μάθει κανείς: μουσικό πριόνι, theremin, βιμπραντονεόν, hang, καλίμπα, glockenspiel, στυλόφωνο είναι λίγα μόνο από τα όργανα που χρησιμοποιεί στην παράσταση, στήνοντας ένα «μουσικό περίπτερο» που ίσα-ίσα αφήνει λίγο χώρο στην κιθάρα και στα πλήκτρα του Φοίβου.

Οι τρεις τους, παρέα με τη Ρένα Μόρφη στο τραγούδι, «παίζουν» με το υλικό του τραγουδοποιού,  αλλά και με τραγούδια του Cohen  και του Prince, του Καζαντζίδη και της Πλάτωνος. Έκτακτη φιλική συμμετοχή ο ΝΤΡΑΜΕΡ Σπύρος Μοσχούτης.

                     

Όσοι δεν πρόλαβαν, λοιπόν, να γίνουν μέλη της «ΒΙG BAND» τον χειμώνα που πέρασε, έχουν μια τελευταία ευκαιρία στο «Κηποθέατρο Παπάγου», την Τετάρτη 30 Ιουνίου.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Le Page, από τα πιο ενδιαφέροντα νέα συγκροτήματα της ελληνικής indie-pop σκηνής. Ένα boy-girl γκρουπ, που με τον ηλιόλουστο νεο-φολκ ήχο του, με το toy piano, τις φυσαρμόνικες, και τα «παιδικά» φωνητικά του, έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις και οδεύει με ενθουσιασμό προς το πρώτο του LP.

Ώρα έναρξης: 8.45 μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: Public, Fnac

www.foidel.gr
www.myspace.com/lepagemusic
Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια