Τα Προσεχώς: The Peanuts Movie

Τα Προσεχώς: The Peanuts Movie

Διαβάστηκε
Έπειτα από τριανταπέντε χρόνια, ο Snoopy και η τρελοπαρέα του επιστρέφουν με νέες περιπέτειες.
Τα Προσεχώς: The Peanuts Movie


Τριανταπέντε χρόνια μετά την τελευταία κινηματογραφική ταινία του Snoopy και της παρέας του ("Bon Voyage, Charlie Brown (and Don't Come Back!!)", 1980) και έπειτα από πολλές τηλεοπτικές ταινίες και σειρές, οι "Peanuts" επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη με το "The Peanuts Movie". Πρόκειται για μια κωμωδία κινουμένων σχεδίων σε σκηνοθεσία του Steve Martino ("Ice Age: Continental Drift", 2012). Το σενάριο είναι οικογενειακή υπόθεση, καθώς το συνυπογράφουν ο Craig Schulz και ο γιος του Bryan, με την αμέριστη βοήθεια του Cornelius Uliano. Ωστόσο, οι χαρακτήρες βασίζονται σε αυτούς που είχε δημιουργήσει πριν πολλά χρόνια ο Charles M. Schulz, πατέρας του Craig. Η πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες θα γίνει αύριο Πέμπτη 5 Νοεμβρίου με τίτλο "Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν - Πίνατς: Η ταινία".

The Peanuts Movie

Υπόθεση

Ο Snoopy αντιμετωπίζει τον αιώνιο εχθρό του, Red Baron, ενώ ο αχώριστος φίλος του Charlie Brown προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά ενός κοκκινομάλλικου κοριτσιού που μόλις μετακόμισε στη γειτονιά.Trivia

-    Πρόκειται για την πρώτη ταινία των "Peanuts" μετά το θάνατο του δημιουργού τους, Charles M. Schulz, το 2000.

-    Οι ήχοι που κάνει ο Snoopy και τα τσιτσιρίσματα του Woodstock  ανακυκλώθηκαν από τις παλιές ηχογραφήσεις του Bill Melendez, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τον Σεπτέμβριο του 2008.
 
-    Το "The Peanuts Movie" αποτελεί την πέμπτη κατά σειρά κινηματογραφική ταινία του franchise. Οι υπόλοιπες τέσσερις είναι οι εξής: "A Boy Named Charlie Brown" (1969), "Snoopy Come Home" (1972), "Race for Your Life, Charlie Brown" (1977) και "Bon Voyage, Charlie Brown (and Don't Come Back!!)" (1980).

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια