Η πέτρα του Βορρά @ Θέατρο Αλίκη-Παιδική Σκηνή: Κερδίστε Προσκλήσεις

Διαβάστηκε
To Mix Grill σας προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 στις 15.00. Το Mix Grill σάς προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Η πέτρα του Βορρά στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Αλίκη το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 15.00.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook:και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 στις 20.00 μμ:

Ο διαγωνισμός έχει λήξει.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

«Η πέτρα του Βορρά» 
του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου 

 ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ 
 

 Τη θεατρική περίοδο 2015-16 τα Αθηναϊκά Θέατρα θα παρουσιάσουν στην Παιδική Σκηνή του θεάτρου ΑΛΙΚΗ από το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, το πρωτότυπο θεατρικό έργο του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, "Η ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ". 
Ένα έργο γεμάτο με χιούμορ και εκπλήξεις για τα παιδιά του δημοτικού, από 6 έως 12 ετών και όχι μόνο, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Παπαδάκη και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου
Ίσως οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν, όμως στο θέατρο ΑΛΙΚΗ υπάρχει ένα μυστικό πέρασμα. 
Ένα πέρασμα σε έναν κόσμο μαγικό. Έναν κόσμο όπου τα πάντα είναι πιθανά. Όπου περίεργα πλάσματα ζουν μέσα σε πέτρες και περιμένουν να ελευθερωθούν. Όπου μπορείς να βρεθείς σε ανάποδους κόσμους με σκύλους και ποντικούς και πάπιες να εξουσιάζουν τους ανθρώπους, κατοικώντας σε πύργους γοτθικούς. Η δύση συναντάει την ανατολή και ο βορράς τον νότο καθώς μάγοι, μάγισσες και αυτοκράτορες του ηλίου αναμετρούνε τις δυνάμεις τους σε έναν πόλεμο που θα σταματήσει μόνο όταν βρεθεί «Η ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ». 
Ανάμεσά τους ένα αγόρι δώδεκα χρονών. Ένα αγόρι που με μόνο όπλο του το θάρρος, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι στα πέρατα του κόσμου για να βρει τον πατέρα του, τον οποίο δεν γνώρισε ποτέ. Ένα αγόρι που ίσως, ξαναφέρει την ειρήνη. Ένα αγόρι 760 χρονών. 
Και είναι εκεί, στο θέατρο ΑΛΙΚΗ, αυτό το μαγικό πέρασμα και ας το γνωρίζουν λίγοι. Βρίσκεται εκεί χρόνια τώρα. Από την εποχή του μεσαίωνα μέχρι σήμερα. Και έχει και ένα μυστικό κλειδί για να μπορέσεις να το ανοίξεις.Όμως πρέπει να είσαι παιδί για να το βρεις, όσο χρονών κι αν είσαι.

ipetratouvorra 

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: Φανή Αποστολίδου, Χριστίνα Δενδρινού, Ντένης Μακρής, Τζεφ Μαράουι, Κατερίνα Παπαδάκη, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Γιάννης Πολιτάκης, Γιάννης Σαρακατσάνης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης 

 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
 Κείμενο: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος 
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Παπαδάκη, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος 
Σκηνικά-Κοστούμια: Αθανασία Σμαραγδή 
Μουσική Επιμέλεια: Αλέξιος Πρίφτης 
Κινησιολογία: Μανώλης Θεοδωράκης 
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος 
Φωτογραφίες παράστασης: Νικόλας Κομίνης 
Βοηθός σκηνογράφου: Αλεξάνδρα Καψή 

ipetratouvorra

 Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο 15:00 Κυριακή 12.00, 15:00 
Γενική είσοδος: 10 ευρώ 
 Διάρκεια παράστασης : 90 λεπτά 
 Θέατρο Αλίκη Αμερικής 4, Αθήνα
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια