Τα καλούδια της ώρας - 0903

Μπες στο MySpace site των Prodigy και άκουσε το πολύ καλό νέο κομμάτι τους "Omen". Το κομμάτι πρέπει να πω ότι μου θύμισε αρκετά τα παλιά καλά τραγούδια τους. Πολύ δυνατό. Το single κυκλοφορεί στις 16/02 και το album "Invaders must die" μια εβδομάδα μετά.
Διαβάστηκε φορες

(01) Μπες στο MySpace site των Prodigy και άκουσε το πολύ καλό νέο κομμάτι τους "Omen". Το κομμάτι πρέπει να πω ότι μου θύμισε αρκετά τα παλιά καλά τραγούδια τους. Πολύ δυνατό. Το single κυκλοφορεί στις 16/02 και το album "Invaders must die" μια εβδομάδα μετά. Άκουσε το εδώ.

(02) Λέγονται Broken Records και μας έρχονται από το Εδιμβούργο. Το NME και το Q έχουν γράψει ότι πρόκειται για ένα από τα "next big things". Η μουσικής τους αγγίζει τους Arcade Fire, αλλά σε πιο mainstream φόρμες. Ακόμη δεν έχουν κάποια δισκογραφική στέγη, αλλά με τέτοια τραγούδια, που έχουν στη MySpace σελίδα τους θα βρούν πολύ εύκολα. Άκουσε τους εδώ.

(03) Ο Bruce Springsteen έδωσε το νέο του δίσκο στο NPR music και μπορείς να τον ακούσεις ολόκληρο ακριβώς 5 ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Άκουσε τον εδώ.

(04) Μπες στο επίσημο site των Decemberists και δίνοντας μόνο το e-mail σου κατέβασε δωρεάν το ολοκαίνουργιο και αρκετά καλό - πρέπει να πω -κομμάτι τους "The Rake's Song". Ο νέος τους δίσκος "Hazards of Love" κυκλοφορεί στις 24 Μαρτίου. Κατέβασε το κομμάτι εδώ.

(05) Άκουσε ολόκληρο το νέο solo δίσκο του κιθαρίστα των Red Hot Chilly Peppers John Frusciante "The Empyrean". Πρόσεξε ιδίως το super κομμάτι του "Central". Άκουσε το δίσκο εδώ.

(06) Μπες στο blog του Νικήτα Κλιντ, τραγουδιστή των Ρόδες και κατέβασε όλο το νέο solo album του "Cheap Science: Enemy", το οποίο περιέχει 17 κομμάτια του. Πολύ πρωτοπορειακή κίνηση από Έλληνα μουσικό!!! Κατέβασε το εδώ.

(07) Δείτε παρακάτω το video του Young Jeezy και του Jay-Z, το οποίο γυρίστηκε live σε club της Washington για το τραγούδι "My President is black", το οποίο βέβαια παραπέμπει στον Barack Obama, του οποίου είναι υποστηρικτές οι παραπάνω μουσικοί.

Διαβάστε ακόμα