Παρουσίαση δίσκου StarWound @ Αρχιτεκτονική live: Κερδίστε προσκλήσεις

Διαβάστηκε
To Mix Grill σάς προσφέρει 3 μονές προσκλήσεις για την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 Το Mix Grill σάς προσφέρει 3 μονές προσκλήσεις για την παρουσίαση δίσκου των StarWound στην Αρχιτεκτονική live στο Γκάζι την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook:και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 στις 20.00 πμ:

Ο διαγωνισμός έχει λήξει.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Miles to Walk” Παρουσίαση Δίσκου 

Τον πρώτο τους δίσκο, με τίτλο “Miles to Walk”, παρουσιάζουν οι StarWound, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015, στον ατμοσφαιρικό χώρο της Αρχιτεκτονικής Live, στο Γκάζι. Ο δίσκος αποτελείται από δέκα αγγλόφωνα τραγούδια-ιστορίες ανθρώπων, που ζουν και δρουν υπό συνθήκες κρίσης. Οι στίχοι δίνουν ποιητική διάσταση στην κοινωνική κριτική και η ατμόσφαιρα του cabaret μαζί με τα στοιχεία της jazz και της rock ντύνουν τις σουρεαλιστικές στιγμές που η ίδια η ζωή μάς προκαλεί να περιγράψουμε… 

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο Lizard Sound-Recording Studios από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Απρίλιο του 2015 και περιλαμβάνει 10 πρωτότυπα τραγούδια. Το master του δίσκου έγινε από τον David Glasser, στο Airshow Mastering, Boulder, CO, USA. 

 -- 

“StarWound's Miles To Walk is a refreshing and vibrant marriage of jazzy cabaret and modern lounge rock. Picture Django Reinhardt's Hot Five playing alongside the Velvet Underground. It has the ability to transport one back in time to a smoky European nightclub in the 1940s and forward in time to a contemporary stage in Athens.” 
Christopher Clay King, multiple Grammy Winner, USA. 

Teaser video


 H προβολή video art που θα «ντύσει» τη βραδιά είναι του Τίμου Κουιμτζόγλου, ενώ οι φωτισμοί και το video του Νίκου Βούλγαρη
--

Ώρα έναρξης: 22.00 
Είσοδος: 10€ (συμπεριλαμβάνεται κρασί/μπύρα) 
Τηλέφωνα κρατήσεων: 6978185871 - 2109014428 
Χώρος: Αρχιτεκτονική Live | Ελασιδών 6 (Πειραιώς 116) Γκάζι, Σταθμός Μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/193798397620542/ 

 -- 

Bio 

Οι StarWound σχηματίστηκαν το 2012 από τους Κωνσταντίνα Σταυροπούλου (φωνή), Πέτρο Μπούρα (πιάνο), Φίλιππο Σουγλέ (κιθάρα-κλαρινέτο) και Γιάννη Σταυρόπουλο (μπάσο-κιθάρα) και εμφανίστηκαν για πρώτη φόρα τον Φεβρουάριο του 2012 στο Faust Bar-Theatre-Arts, παρουσιάζοντας τη μουσική παράσταση “Talking about a revolution”. Εμπνευσμένοι από τις κοινωνικές και πολιτικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, τα μέλη της μπάντας παρουσίασαν μία ιστορική αναδρομή μέσα από τραγούδια που γράφτηκαν για σημαντικά πολιτικά γεγονότα, προσπαθώντας να αναδείξουν τις ρίζες αλλά και τη συνέχεια του φαινομένου κατά τη διάρκεια των τελευταίων 100 ετών. 
 Η επιτυχία του project και η επιδεινούμενη κοινωνική αστάθεια οδήγησε τους StarWound στη σύνθεση των πρώτων τους κομματιών. Τον Φεβρουάριο του 2013 στην μπάντα ενσωματώθηκε ο drummer Ηλίας Καραχάλιος και έτσι αυτή απέκτησε τη σημερινή της σύνθεση. 
Η διαφορετική μουσική προέλευση που έχουν τα μέλη της μπάντας δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες για πειραματισμούς οδηγώντας σε έναν ήχο που αναμφίβολα δε μπορεί να κατηγοριοποιηθεί και αποτελεί τον χαρακτηριστικό ήχο των StarWound. Η μουσική τους ενσωματώνει στην ατμόσφαιρα του cabaret στοιχεία από την jazz, τη ροκ, την κλασσική αλλά και την παραδοσιακή μουσική. Οι στίχοι, που έχουν ως αφετηρία τους φιλοσοφικούς και κοινωνικούς προβληματισμούς του σύγχρονου ανθρώπου, χαρακτηρίζονται άλλοτε από ρεαλισμό και άλλοτε από ποιητική διάθεση. Από το 2012 έως σήμερα η μπάντα έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές όπως το Cabaret Voltaire, το Floral, το FaustBar-Theatre-Arts και ο Σταυρός του Nότου (Club και Plus). 

Links 
Website: http://starwoundband.com/http://starwoundband.com/ 
Facebook: https://www.facebook.com/StarwoundBand
Bandcamp: https://starwound.bandcamp.com/

starwound

Χορηγοί επικοινωνίας 
Rocking.gr | Troll Radio | MusicCity.gr | Go-Out.gr | In2Life.gr | MixGrill.gr | Το Υπόγειο MousikaSardam.gr | Οκτάβα Radio | JazzBluesRock.gr

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο10/10 (2)
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Οι Απόψεις μας
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια