Έρχεται το sequel του "Finding Nemo": Δείτε το teaser

Διαβάστηκε
Έρχεται το "Finding Dory" αυτό το καλοκαίρι με νέες περιπέτειες!



O αγαπημένος μας Νemo επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι σε νέες περιπέτειες με τους φίλους του, Dory και Marlin. Αυτή τη φορά η Dory χρειάζεται τη βοήθειά του καθώς ανακαλύπτει πως είναι  παιδί του "ενυδρείου" που αργότερα ελευθερώθηκε στον Ωκεανό. Σε μια σχολική εκδρομή στο Ινστιτούτο θαλασσίων ερευνών επανέρχεται μερικώς η μνήμη της κι έτσι, η  Dory κι ο Nemo ξεκινούν την αναζήτηση για την εύρεση της  πραγματικής οικογένειας της Dory.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο του "Finding Dory" υπογράφει ο Andrew Stanton που έχει επίσης σκηνοθετήσει τα "Finding Nemo" και "WALL-E".  Η  παραγωγή της ταινίας ανήκει στην Lindsey Collins, όπως και του "WALL-E". Στο "Finding Dory" θ' ακούσουμε τις φωνές των αγαπημένων ηθοποιών Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Ed O'Neill, Kaitlin Olson, Ty Burrell, Eugene Levy και Diane Keaton.

Η πρεμιέρα της ταινίας είναι προγραμματισμένη για τις αίθουσες της Αγγλίας στις 29 Ιουλίου 2016. Ως τότε, μπορείτε να δείτε το Teaser trailer που δημοσίευσε η Disney Pixar και... Keep Swimming!



Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια