Ο Barack Obama ψηφίζει Kendrick Lamar

Διαβάστηκε
Πλησιάζει το τέλος της χρονιάς κι όλοι κάνουμε τους μουσικούς απολογισμούς μας για τα καλύτερα άλμπουμς, τραγούδια, συγκροτήματα κλπ του 2015.Πλησιάζει το τέλος της χρονιάς κι όλοι κάνουμε τους μουσικούς απολογισμούς μας για τα καλύτερα άλμπουμς, τραγούδια, συγκροτήματα κλπ του 2015.

Αυτό που ίσως δεν περιμέναμε είναι την ανασκόπηση του.. Λευκού Οίκου.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama που τελευταία είναι γεμάτος μουσικές εκπλήξεις (θυμίζω τη συμμετοχή του στο τελευταίο άλμπουμ των Coldplay)  κάνει τη δική του ανασκόπηση της χρονιάς κι ανακοινώνει πως το αγαπημένο του τραγούδι είναι το "How Much A Dollar Cost" του Kendrick Lamar  από το υποψήφιο για Grammy "To Pimp A Butterfly".

Η συζυγός του, Michelle Obama, δεν συμμερίζεται τις προτιμήσεις του Προέδρου και ψηφίζει το "Uptown Funk" του  Mark Ronson, ένα από τα πιο αγαπημένα video clip της χρονιάς.

Ούτε στις καλύτερες ταινίες, τα βρίσκει το προεδρικό ζεύγος. Ο Barack Obama υπερψήφισε την ταινία "The Martian" με πρωταγωνιστή τον Matt Damon, ενώ η Michelle Obama την ταινία κινουμένων σχεδίων "Inside Out".

Και κάτι που ίσως δε γνωρίζατε. Ο Barack Obama διατηρεί κι επίσημο  κανάλι στο Spotify όπου έχει αναρτήσει ήδη δύο playlists. Η απόδειξη παρακάτω και τα σχόλια δικά σας...


Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια