Καινούριο άλμπουμ από τους Social Waste

Διαβάστηκε
Το άλμπουμ «Με μια πειρατική Γαλέρα» δημιουργήθηκε στην Κρήτη και απάνω του σέρνει λογής λογής Παρίες, Πολύτροπους ράπερ, Κρητικούς λαουτιέρηδες, και άλλους παράταιρους πειρατές της ουτοπίας.«Με μια Πειρατική Γαλέρα»

Στα Ποταμούδια, στην Καβάλα, πάλι τα κεραμίδια στάζουν…
Και οι κυράδες στις βεγγέρες λένε για μια παράξενη, παλιά, γαλέρα που τριγυρίζει στις ακτές της Μεσογείου. Δημιουργήθηκε στην Κρήτη και καλαφατίστηκε -λένε- στα καρνάγια του Περάματος. Απάνω της σέρνει λογής λογής Παρίες, Πολύτροπους ράπερ, Κρητικούς λαουτιέρηδες, και άλλους παράταιρους πειρατές της ουτοπίας.

Στο αμπάρι της το φορτίο εκρηκτικό: Οι αδερφοί Φλόρες Μαγόν απαγγέλουν στίχους του Αναγνωστάκη, ο Subcomandante διαβάζει μανιωδώς βιβλία του Ιζό, ο Μοχάμετ Άλι συναντάει το Ζαπάτα και το Βίγια, ενώ πειρατές -αφηγητές- άλλοτε μούτσοι και άλλοτε καπετάνιοι γράφουν ωδές στο Χρόνη Μίσσιο ακούγοντας τραγούδια του Βίκτορ Χάρα.

Έχουν βάλει, λέει, πλώρη για «τα μέρη που’ ναι πέρα…»

Συμμετέχουν οι Γιάγκος Χαιρέτης, Κωσταντής Παπακωνσταντίνου, Γιώργης Νίκας (Αντίποινα), Μάρκος Πινακουλάκης, DJ Magnum, Στέλιος, Νίκος Ζ, Yioggi, Jargus, Δημήτρης(The Kangoors), Χρήστος(The Kangoors), Γιώργος(Biri Biri), Νίκος(Biri Biri),Στάθης Νταφαλιάς, Γιώργος Λυκούδης

Ακούστε το δίσκο στο youtube.

Κατεβάστε δωρεάν την «Πειρατική Γαλέρα» από τη σελίδα των Social Waste.Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα socialwaste.org

Social Waste - Με Μια Πειρατική Γαλέρα‏
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο10/10 (2)
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
Με Μια Πειρατική Γαλέρα‏ social waste
15
Οι Απόψεις μας
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια