Πρωτοψάλτη-Κορκολής στο Βεάκειο

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής δίνουν αύριο, Τετάρτη 21/7, συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο, για τους σκοπούς του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ.




Δελτίο Τύπου



ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ - ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ
«ΦΑΝΕΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ»

ΤΕΤΑΡΤΗ  21 ΙΟΥΛΙΟΥ  - ΩΡΑ: 21.30
ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΡΙΕΣ ΨΥΧΟΤΡΟΠΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ


Ο Σύλλογος Οικογένειας (μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα) του Θεραπευτικού  Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ  του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων έχει ως στόχο την ηθική και οικονομική ενίσχυση (μέσω δωρεών και διοργάνωσης συναυλιών) των δραστηριοτήτων της Θεραπευτικής Κοινότητας και της επανένταξης των ατόμων στην κοινωνία.
 
Βάσει αυτού του στόχου διοργανώνει και φέτος συναυλία με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και το Στέφανο Κορκολή.  Η μουσική συνάντηση που πέρυσι έγινε γεγονός, η παράσταση που άγγιξε μελωδικά τις αισθήσεις μας και μάγεψε όλους όσους την είδαν λίγο διαφοροποιημένη τον χειμώνα που μας πέρασε, έρχεται να μας απογειώσει την Τετάρτη 21 Ιουλίου στο Βεάκειο Θέατρο, για τους σκοπούς του ΚΕΘΕΑ Νόστος.

Η  Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής θα παρουσιάσουν «Φανερά-Μυστικά» την καινούργια τους δισκογραφική δουλειά που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές: «Η αγάπη που πάει»,  «Κόκκινο», «Δυνατά σιωπηλά», «Μ’άλλον μοιάζεις», «Τελειώσαμε», «Απελπιστικά διαθέσιμη», «Η ζωή μου άνω κάτω»  είναι μερικά από τα τραγούδια που καταγράφηκαν ήδη στην ψυχή μας, τραγούδια που θα ερμηνεύσει η Άλκηστις όπως ξέρει να κάνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο.
 
Mαζί τους ο Σέρβος Nenad Jelic στα κρουστά και ο Σπύρος Κοντάκης στις κιθάρες.

Το δίωρο πρόγραμμά τους συμπληρώνουν τραγούδια διαχρονικά,  αγαπημένα, ενορχηστρωμένα από τον Στέφανο με μία καινούργια πνοή, τραγούδια που αντέχουν στον χρόνο, τραγούδια που καθηλώνουν αλλά και ξεσηκώνουν.

Οι καλλιτέχνες ενισχύουν έμπρακτα το δύσκολο αυτό αγώνα της απεξάρτησης και προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς και με χαρά να υποστηρίξουν τους σκοπούς του Συλλόγου Οικογένειας του Προγράμματος, το οποίο απευθύνεται σε χρήστες – χρήστριες  ναρκωτικών ουσιών και τις οικογένειές τους.

Τιμή εισιτηρίου: 25 €
Προπώληση: Δισκοπωλεία Μetropolis, ταμεία δημοτικού κινηματογράφου Αττικόν και στα γραφεία του Συλλόγου ΚΕΘΕΑ – ΝΟΣΤΟΣ

ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
Διστόμου 70-74, Πειραιάς
Πληροφορίες στα τηλ. 210-4131305/ 210-4111341

Προβολή & Επικοινωνία : 
210.3607941, 210.3611149
info@link4u.gr  www.link4u.gr
Φιλιώ Χριστοφή: 6984.111130, f.christofi@link4u.gr
 
Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Ανασκόπηση 2020
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια