Ανακοινώθηκε το line up του NOS PRIMAVERA SOUND 2016

Διαβάστηκε
Πρώτα φιγουράρουν τα ονόματα των Sigur Ros, PJ Harvey και Air.Πριν περίπου δύο ώρες, με ανάρτηση που έγινε στην επίσημη σελίδα του NOS PRIMAVERA SOUND 2016, ανακοινώθηκαν τα ονόματα που θα απαρτίζουν το φετινό φεστιβάλ του Πόρτο.

Πιο συγκεκριμένα, παρακάτω μπορείτε να δείτε στην αναρτημένη εικόνα τους καλλιτέχνες που θα ταξιδεψουν για αυτή τη μεγάλη γιορτή της μουσικής από Αμερική, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλανδία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία και τη μακρινή Αυστραλία! Πρώτα φιγουράρουν τα ονόματα των Sigur Ros, PJ Harvey και Air.

NOS Primavera Sound 2016

Περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε συγκρότημα καθώς και μουσική τους μπορείτε να βρείτε στην επίσημη και πολύ καλά ενημερωμένη σελίδα του  festival : http://www.nosprimaverasound.com/artistas

Το πλήρες εισιτήριο του NOS PRIMAVERA SOUND 2016 είναι σε έκπτωση και μπορείτε να το βρείτε στην τιμή των 90 ευρώ στο bol.pt και στην επίσημη σελίδα του NOS Primavera Sound. Διαθέσιμα είναι και τα εισιτήρια για όσους ταξιδεύουν προς το Πόρτο, στα οποία περιλαμβάνεται το full εισιτήριο και η διαμονή κατα τη διάρκεια διεξαγωγής του φεστιβάλ.

Μην ξεχάσετε να δείτε και το πολύ ευφάνταστο βίντεο που δημιουργήθηκε για το line up!
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια