Γιάννης Πετρίδης

Stories from the City, Stories from the Sea: Γιάννης Πετρίδης

Διαβάστηκε
Δεν υπάρχει τίποτα σε αυτόν που να θυμίζει Ελλαδιστάν. Ελλάδα, ναι. Πολλά..
Γιάννης Πετρίδης


Ο Γιάννης Πετρίδης είναι το ίδιο το ραδιόφωνο. Είναι επίσης μαζί, μια τεράστια πολυτέλεια για αυτή την πολύ μικρή γωνιά.

Θα έλεγα πως η παρουσία του και η διαδρομή του, είναι κάτι σαν ένα ''λάθος''. Ναι...Από αυτά τα ευλογημένα ''λάθη", ξέρετε, που συμβαίνουν πολύ σπάνια σε ένα τόπο που κυριαρχεί η μιζέρια ο φθόνος και το δήθεν. Ο Γιάννης Πετρίδης είναι ''από αλλού''.

Δεν υπάρχει τίποτα σε αυτόν που να θυμίζει Ελλαδιστάν. Ελλάδα, ναι. Πολλά.. Όπως η αυθεντικότητα του, το ήθος του, το πάθος του για δημιουργία και η απίστευτη σεμνότητα του. 

Ο Γιάννης Πετρίδης, θα σας το αποκαλύψω, έχει σπίτι του (καλά κρυμμένη) μια μηχανή που πραγματοποιεί τα όνειρα των παιδιών που ονειρεύονται έτσι...Γιατί τους αρέσει να ονειρεύονται!

Με αυτή την μαγική μηχανή (δουλεύει με πολύ ταλέντο και αγάπη μαζί, έτσι δουλεύουν αυτές οι μηχανές πραγματοποίησης ονείρων...), έκανε πραγματικότητα χιλιάδες πράγματα, με έδρα, όπως είπα και στην αρχή, αυτή την ελάχιστη γωνιά του πλανήτη.
Καταπληκτικό.

Ο (με διαφορά...) σημαντικότερος, καλύτερος, μεγαλύτερος, και ό,τι άλλο θέλετε, ραδιοφωνικός παραγωγός, σας περιμένει από Δευτέρα ως Παρασκευή στο ''BHMA FM'' 6 - 7 το απόγευμα. Be there...
 
http://www.apotis4stis5.com

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Ανασκόπηση 2020
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια