Η συνέντευξη του Γιάννη Αγγελάκα πριν την επερχόμενη συναυλία του

Διαβάστηκε
Αποκάλυψε πως αν γύριζε τον χρόνο πίσω και άλλαζε κάποια πράγματα, πολύ πιθανό να γινόταν νηπιαγωγός.Με αέρα "προσγειωμένου" ρόκερ και βαθυστόχαστες απαντήσεις, ο Γιάννης Αγγελάκας λίγες μέρες πριν την εμφάνισή του στην αθηναϊκή σκηνή για δεύτερη φορά με τη νέα του μπάντα, έδωσε συνέντευξη στη δημοσιογράφο της εφημερίδας "Tα Νέα", Ζωή Λιάκα.

Αποκάλυψε πως αν γύριζε τον χρόνο πίσω και άλλαζε κάποια πράγματα, πολύ πιθανό να γινόταν νηπιαγωγός. Θα μπορούσαμε να συνδέσουμε αυτή την πλευρά της προσωπικότητάς του με την αέναη επικοινωνία που έχει με τη νεολαία, όπως ο ίδιος επιβεβαιώνει.

Ο Γιάννης Αγγελάκας μοιράζετε τις σκέψεις του σχετικά με τη νέα γενιά και βλέπει μια λάμψη ελπίδας στον τρόπο σκέψης της. Ελπίδας που δεν είδε στην πρώτη φορά αριστερά και ας την είχε υποστηρίξει στην αρχή. Και αν είχε κατηγορηθεί για συμβατικότητα, η ίδια η ζωή και η καριέρα του, βουτηγμένη στην αβεβαιότητα και το ρίσκο για νέα εγχειρήματα (βλ. Επισκέπτες) υποδεικνύουν πως αυτός ο ισχυρισμός δεν ευσταθεί.

Ποια είναι η ταινία του Μπέλα Ταρ που άλλαξε τη ζωή του; Αυτή όπως και όλη τη συνέντευξη μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.


Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια