harrison ford indiana jones

Steven Spielberg - Harrison Ford: Ετοιμάζουν νέο "Indiana Jones" το 2019

Κινηματογραφική επανασύνδεση θρύλων το 2019 με τον 77χρονο τότε Harrison Ford και τον Steven Spielberg στο σκηνοθετικό τιμόνι 
Διαβάστηκε φορες
Η κινηματογραφική είδηση της ημέρας δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι η Disney επιβεβαίωσε πως θα κυκλοφορήσει νέα ταινία -την - της σειράς "Indiana Jones" με πρωταγωνιστή τον Harrison Ford ξανά (που παρά τα 74 του χρόνια έκανε μία δυναμική επιστροφή φέτος στο "Star Wars: The Force Awakens") και τον Steven Spielberg στο σκηνοθετικό τιμόνι.

H ταινία είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου 2019

Η είδηση, ωστόσο, δεν ήταν κάτι απροσδόκητο μια και η Disney απέκτησε το 2012 το franchise των "Indiana Jones" και "Star Wars" από την Lucasfilm και οι φήμες για πέμπτη ταινία είχαν ξεκινήσει από τότε. Αυτό που εξέπληξε πάντως ήταν η συμμετοχή του Ford στον πρωταγωνιστικό ρόλο παρά τις φήμες για αντικατάστασή του από άλλον ηθοποιό, όπως τον Chris Pratt, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί! Για την ακρίβεια, το 2019 ο δημοφιλής ηθοποιός θα είναι 77 ετών!

Η Disney δεν έδωσε καμία άλλη πληροφορία για αυτή την παραγωγή της σχετικά με το υπόλοιπο καστ ή την πλοκή της ταινίας. Αρκέστηκε στο να ανακοινώσει τα εξής: "Ο Indiana Jones είναι ένας από τους μεγαλύτερους ήρωες στην κινηματογραφική ιστορία και ανυπομονούμε να τον φέρουμε πίσω στη μεγάλη οθόνη το 2009. Είναι σπάνιo να υπάρχει ένας τέτοιος συνδυασμός σκηνοθέτη, παραγωγών, ηθοποιών και ρόλων και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι γι'αυτή την περιπέτεια που ξεκινά με τον Harrison και τον Steven!".  
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα