Lana Del Rey

Η Lana Del Rey, οι Allah-Las & η Lisa Mitchell στο Rockwave 2016!

Τρία χρόνια μετά, η Lana επιστρέφει στο Rockwave! Μαζί της οι αγαπημένοι Allah-Las!
Διαβάστηκε φορες
Σύμφωνα με τη σελίδα του Rockwave Festival στο Facebook, η Lana Del Rey θα είναι η headliner της δεύτερης μέρας του Φεστιβάλ, η οποία θα γίνει την Τρίτη 19 Ιουλίου.

Το 2015, η Lana Del Rey κυκλοφόρησε το τέταρτο studio album της, Honeymoon, το οποίο πήρε - δικαίως - καλές κριτικές και βρέθηκε στις λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς σε πολλά γνωστά μουσικά έντυπα, όπως το NME, το Rolling Stone, το Billboard, το Spin κ.α. Μάλιστα, πέρσι ακούστηκε περισσότερο από όλες τις γυναίκες μουσικούς στις Η.Π.Α. και βρέθηκε στην αντίστοιχη 4η θέση παγκοσμίως.



Η Lana Del Rey ήταν headliner του Rockwave Festival το 2013 και τότε γράφαμε τα εξής:

"Η φωνή της Lana ήταν μια χαρά, ακόμη κι αν η ίδια έλεγε ότι δε θα ήταν σε τόσο ψηλές οκτάβες, όσο θα ήθελε. Οι ενορχηστρώσεις των τραγουδιών με το μελωδικό "άγγιγμα" των δύο βιολιών ήταν αρκετά καλές και η "ζεστασιά" της Lana ήταν εμφανής στην επαφή της με το κοινό."



Οι Allah-Las έρχονται για τρίτη φορά στη χώρα μας. Τον Ιούνιο του 2013 ανέβηκαν στη σκηνή του Fuzz. Τότε γράφαμε τα εξής:

Αυτό που ξεχώρισα στους Allah-Las ηταν το χαλαρό, σίγουρο και γεμάτο αυτοπεποίθηση παιξιμο τους. Στη σκηνή έβλεπες 4 μουσικούς, που ήξεραν πολύ καλά πως και τι θα παίξουν. Έβλεπες την ηρεμία στις γκριμάτσες τους, μια ηρεμία που συναντάς σε πιο έμπειρα συγκροτήματα, σε μουσικούς που είναι χρόνια στο κουρμπέτι. Νομίζω ότι αυτό λέει πολλά...



Το Νοέμβρη του '14 ήταν στον ίδιο χώρο. Και τότε η συναυλία τους ήταν παραπάνω από καλή, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ο ήχος ήταν άψογος σε όλη τη διάρκεια του σετ που διήρκεσε μιάμιση ώρα, χωρίς να κάνει κοιλιά σε κανένα σημείο. Το group ήταν αρκετά επικοινωνιακό και σίγουρα απολάμβανε το live. Στο τελευταίο κομμάτι του κυρίως σετ, το 'Long Journey', o Miles Michaud άφησε το μικρόφωνο και την κιθάρα του και πήρε θέση πίσω από τα drums με τον Matthew Correia να αναλαμβάνει να τραγουδήσει, με επιτυχία, παίζοντας παράλληλα με τις μαράκες του και το σουτιέν που βρέθηκε πάνω στη σκηνή.



Η Lisa Mitchell είναι μια 25-χρονη Αγγλο-αυστραλέζα τραγουδοποιός, η οποία έχει κυκλοφορήσει ήδη 2 studio albums και τώρα δουλεύει το τρίτο της. Το ντεμπούτο της "Wonder" κυκλοφόρησε το 2009, ενώ τρία χρόνια μετά βγήκε το "Bless This Mess". Μπορεί οι επιτυχίες της να είναι κυρίως στην Αυστραλία, αλλά έχει κάνει πολλά sold-out shows στο Λονδίνο. Δεν είναι λίγο αυτό...



Περισσότερα για τη δεύτερη μέρα του Rockwave Festival στο επίσημο δελτίο τύπου.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα