Η συνέντευξη του David J των Bauhaus το Σάββατο 8-10 μμ

Στο Κανάλι Ένα 90,4 το Σάββατο 21 Αυγούστου 8-10 μμ ο Δ. Αντωνόπουλος φιλοξενεί συνέντευξη του μπασίστα των θρυλικών Bauhaus, David J.Στην Rock ζώνη στο Κανάλι Ένα 90,4 το Σάββατο 21 Αυγούστου 8-10 μμ ο Δημήτρης Αντωνόπουλος συνεχίζει την σειρά των συνεντεύξεών του φιλοξενώντας τον μπασίστα των θρυλικών Bauhaus, David J. Ο David J. Haskins, όπως είναι το ονοματεπώνυμό του, έχει γράψει και τους στίχους σε πολλά τραγούδια, όπως το Bela Lugosi's dead, του μεγάλου βρετανικού συγκροτήματος που είναι υπεύθυνο για τον όρο Gothic rock και κυκλοφόρησε αριστουργηματικά albums στις αρχές των 80's.

Ο Daniel J. μετά την διάλυση των Bauhaus, μαζί με τον φίλο του Daniel Ash και των αδερφό του Kevin Haskins, ιδρυτικά μέλη των Bauhaus και οι δύο, σχημάτισαν τους Love and Rockets το 1985. Επίσης συμμετείχε σε δύο albums των Jazz Butcher, αλλά και σε άλλα συγκροτήματα.


Μπορείτε να ακούσετε την συνέντευξη του Daniel J το Σάββατο εδώ, ενώ βέβαια αυτή θα δημοσιευθεί σύντομα και στο mixgrill.

Ο Δημήτρης για την συνέχεια έχει προγραμματίσει συνέντευξη του John Perry των Only Ones, αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Από
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια