Η Αλίκη μέσα από τον καθρέφτη: Δείτε το trailer!

Διαβάστηκε
Από 26 Μαϊου από την Feelgood και σε 3DΗ ΑΛΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ
 
Η ιστορία συνεχίζεται από το σημείο που την είχαμε αφήσει στο τέλος της ταινίας «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων». Στην νέα ταινία θα παρακολουθήσουμε ακόμη ένα ταξίδι της Αλίκης, αυτή τη φορά μέσα από έναν καθρέφτη. Η ηρωίδα μας θα μεταφερθεί -παραδοσιακά- σε μια άλλη διάσταση, θα συναντήσει καινούργιους, αλλά και γνώριμους χαρακτήρες. Θα κάνει νέους φίλους, αλλά και εχθρούς που θα της στήσουν πολλές και επικίνδυνες παγίδες. Σκοπός τους να την εγκλωβίσουν σε ένα άλλο χωροχρονικό σύμπαν.
Η Αλίκη μέσα από τον καθρέφτη

O σκηνοθέτης James Bobin (Τα Μάππετς Καταζητούνται) έχει στη διάθεσή του μια dream team ηθοποιών με αρχηγό τον Johnny Depp (Οι Πειρατές της Καραϊβικής, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων). Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι οι λαμπεροί: Anne Hathaway (Οι Άθλιοι, Interstellar, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων), Mia Wasikowska (Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων), Helena Bonham Carter (Fight Club, Ο Λόγος του Βασιλιά, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων) και ο πολυτάλαντος και πολυπρόσωπος Sacha Baron Cohen (The Grimbsy Brothers, Borat, Bruno).

Ο Johnny Depp επιστρέφει ως Καπελάς Τάραντ Ημιψηλάς, περισσότερο γνωστός ως ο Τρελός Καπελάς. Όταν η Αλίκη επιστρέφει στην Χώρα των Θαυμάτων, τον βρίσκει πιο τρελό από ποτέ.

H Anne Hathaway επιστρέφει ως Μιράνα, η ευγενική Άσπρη Βασίλισσα. Είναι η όμορφη νεότερη αδερφή της μοχθηρής Κόκκινης Βασίλισσας. Η Μia Wasikowska εμφανίζεται για μια ακόμη φορά ως Αλίκη, μια έξυπνη νεαρή κοπέλα, μεγαλωμένη στο Βικτωριανό Λονδίνο, που τυγχάνει ονειροπόλα και αντικομφορμίστρια. Η Αλίκη ταξίδεψε στην Χώρα των Θαυμάτων για πρώτη φορά ως παιδί, και τώρα που πλησιάζει την εφηβεία αγωνίζεται να εξισορροπήσει την περιέργειά της που κληρονόμησε από τον πατέρα της με τις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι για εκείνη.

Η Helena Bonham Carter εμφανίζεται και πάλι ως Ιρασμπέθ, η Κόκκινη Βασίλισσα και πρώην μονάρχις της Χώρας των Θαυμάτων που κυβερνούσε με τυραννία, κακία και ευέξαπτη ιδιοσυγκρασία. H Ιρασμπέθ περιφρονεί τη μικρότερη αδερφή της, τη Μιράνα. Ο Sacha Baron Cohen συμμετέχει στο καστ ως ο Χρόνος, ένα μαγικό πλάσμα που εμφανίζεται να κάθεται σε έναν μαύρο θρόνο στο κάστρο της Αιωνιότητας. Διαθέτει ένα ανθρώπινο χέρι και ένα μηχανικό που ελέγχει τη Χρονοσφαίρα, μια γυαλιστερή, μεταλλική σφαίρα μέσα στην κάμαρα του Μεγάλου Ρολογιού, που τροφοδοτεί τον χρόνο. Αν αποσυνδεθεί, τότε η Χρονοσφαίρα θα επιτρέψει στο άτομο που επενέβη, να ταξιδέψει στον Ωκεανό του Χρόνου πίσω στο παρελθόν.

 
26 Μαϊου από την Feelgood και σε 3D

 

Δείτε το νέο trailer της ταινίας: 
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια