Captain America: Civil War

Τα Προσεχώς: Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος

Διαβάστηκε
Ο Captain America έρχεται αντιμέτωπος με τον Iron Man σε μια μάχη δίχως προηγούμενο.
Captain America: Civil War


Μετά το "Captain America 2: The Winter Soldier", το σκηνοθετικό δίδυμο των αδερφών Russo (Anthony & Joe) παρουσιάζει μία ακόμη ταινία του κινηματογραφικού γαλαξία της Marvel με τίτλο "Captain America: Civil War". Μαζί με τους Russo επανέρχονται και οι Christopher Markus και Stephen McFeely, που συνυπογράφουν το σενάριο, που βασίζεται στους χαρακτήρες που είχαν δημιουργήσει αρχικά οι Joe Simon και Jack Kirby, ενώ η πλοκή βασίζεται στην ομώνυμη γραφική νουβέλα του Mark Millar. Μπορεί ο τίτλος να παραπέμπει σε μια ιστορία με βασικό χαρακτήρα τον Steve Rogers, ωστόσο, θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως μια ταινία των Avengers, καθώς κάνει την εμφάνισή του πλήθος υπερηρώων. Για άλλη μια φορά θα δούμε τους Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Sam Wilson, Don Cheadle, Elizabeth Olsen και Sebastian Stan να ενσαρκώνουν τους γνωστούς πλέον ρόλους. Για πρώτη φορά στο πλευρό όλων αυτών θα δούμε τον Paul Rudd που θα ξαναφορέσει τη στολή του Ant-Man, ενώ επανεμφανίζεται και ο Paul Bettany ως Vision. Τέλος, οι υπερήρωες δεν σταματούν εκεί, καθώς κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά ο Black Panther (Chadwick Boseman), όπως επίσης και μία νέα εκδοχή του Spider-Man (Tom Holland). Ως γνωστόν, η Marvel δεν είχε τα κινηματογραφικά δικαιώματα του τελευταίου, αλλά ήρθε σε συμφωνία με τη Sony ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Η πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται στις 5 Μαΐου με τίτλο "Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος" από τη Feelgood.

Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος

Υπόθεση:
Μετά τα όσα συνέβησαν με τον Ultron, ο Steve Rogers και οι υπόλοιποι Εκδικητές προσπαθούν να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους. Μετά από ένα διεθνές επεισόδιο στη Νιγηρία, όπου χρειάστηκε η καταλυτική επέμβαση των Εκδικητών, ξεκίνησαν κάποιες πολιτικές διεργασίες, ώστε να δημιουργηθεί ένα κυβερνητικό σώμα αρμόδιο να εγκρίνει σε ποιες περιπτώσεις θα πρέπει να επεμβαίνει το επίλεκτο σώμα των υπερηρώων. Η νέα αυτή γραφειοκρατική αντιμετώπιση αδρανοποιεί, κατά κάποιο τρόπο, τους Εκδικητές, καθώς αυτοί πρέπει να στρέψουν όλη την προσοχή τους στην αντιμετώπιση ενός νέου καταχθόνιου κακού που εμφανίζεται και απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο.


Trivia

- Η Marvel αρχικά ήθελε να δώσει μικρό ρόλο και συνάμα πιο μικρό μισθό στον Robert Downey Jr. με μόλις τρεις εβδομάδες εργασίας. Ωστόσο, ο ίδιος ο Downey ήθελε μεγαλύτερο ρόλο, που θα οδηγούσε και σε μεγαλύτερο μισθό. Όλα έδειχναν πως ο Downey θα διαβεί την πόρτα της εξόδου, καθώς οι απαιτήσεις του εξόργισαν τη Marvel. Η λύση τελικά δόθηκε από τον πρόεδρο των Marvel Studios, Kevin Feige, που πίεσε την κατάσταση για να προσληφθεί εκ νέου ο Downey, καθώς αυτό θα ανοίξει νέες πόρτες για μελλοντικά sequels και νέα franchises στο σύνολο του κινηματογραφικού γαλαξία της Marvel. 

- Ο Robert Downey Jr. και ο Chris Evans περιέγραψαν τη δυναμική μεταξύ του Iron Man / Tony Stark και του Captain America / Chris Evans ως ένα γάμο: "Αγαπάμε ο ένας τον άλλο, ωστόσο αυτό είναι εκρηκτικό. Εργάζεσαι για τον ίδιο στόχο, αλλά έχεις πολύ διαφορετική προσέγγιση για να το πετύχεις. Είναι θολό και αυτό είναι που το κάνει εξαιρετικό: κανείς δεν είναι σωστός, κανείς λάθος. Πρόκειται να γίνει ακόμα δυσκολότερο για αυτούς να έρθουν σε συμφωνία".

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια