Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη cover

Τα Προσεχώς: Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη

Διαβάστηκε
Η Mia Wasikowska ταξιδεύει και πάλι ως Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, αν και τα πράγματα δεν είναι όπως τα άφησε... 
Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη cover


Μετά το "Alice in Wonderland" του 2010 ήρθε η ώρα για το sequel του με τίτλο "Alice Through the Looking Glass". Δυστυχώς, αυτή τη φορά στη θέση του σκηνοθέτη δεν κάθεται ο Tim Burton, ο οποίος βέβαια συμμετέχει ως παραγωγός, αλλά ο James Bobin. Το σενάριο υπογράφει η Linda Woolverton παρόλο που αυτό βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Lewis Carroll και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα ξαναδούμε τους Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter και Mia Wasikowska. Σημαντική προσθήκη θεωρείται η συμμετοχή του Sacha Baron Cohen στο ρόλο του Χρόνου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι η τελευταία ταινία στην οποία συμμετείχε ο Alan Rickman, ο οποίος πριν φύγει από τη ζωή δάνεισε τη φωνή του στη Μπλε Κάμπια. Η πρεμιέρα αναμένεται στις 26 Μαΐου με τίτλο "Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη" από τη Feelgood.

Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη

Υπόθεση:
Η Αλίκη επιστρέφει στη Χώρα των Θαυμάτων και πρέπει να ταξιδέψει σε ένα νέο μυστήριο κόσμο για να βρει ένα μαγικό σκήπτρο, με το οποίο θα σταματήσει τον Χρόνο πριν αυτός γυρίσει μπροστά το ρολόι του και μετατρέψει την Χώρα των Θαυμάτων σε έναν άγονο, δίχως ζωή κόσμο. Με τη βοήθεια παλιών αλλά και νέων φίλων, η Αλίκη πρέπει επίσης να ξεσκεπάσει ένα διαβολικό σχέδιο, που σκοπό έχει να τοποθετήσει την Κόκκινη Βασίλισσα και πάλι στο θρόνο.Trivium

- Το τραγούδι που ακούγεται στο τρέιλερ είναι μια διασκευή του "White Rabbit" των Jefferson Airplane από την Pink. Η Pink, επίσης, συμμετέχει πρώτη φορά σε κάποιο Soundtrack με τραγούδι που έγραψε η ίδια. Το τραγούδι έχει τίτλο "Just Like Fire".


Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Ανασκόπηση 2020
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια