James @ EJEKT Festival 2016

Τι επιπλέον περιμένουμε από τους James στο EJEKT 2016;

Αφού μελέτησα videos από πρόσφατες εμφσνίσεις τους, συγκέντρωσα τα παρακάτω σχόλια...
Διαβάστηκε φορες
Πολλές καλησπέρες σε όλους!

Σε δύο ημέρες, το φετινό EJEKT Festival θα ανοίξει τις πόρτες του. Είναι η δεύτερη φορά που το Φεστιβάλ έχει 2 ημέρες. Η πρώτη ήταν το 2009 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό με τους Pixies, Royksopp, Jarvis Cocker, Editors κ.α.

Στην 1η μέρα του EJEKT Festival 2016, την Παρασκευή 8 Ιουλίου θα δούμε τους Editors, James, Dimitri Vegas & Like Mike, Crystal Castles, Velix & Σtella στον όμορφο χώρο της Πλατείας Νερού, στο Φάληρο, στην Αθήνα. Οι James έχουν έρθει 6 φορές στην Αθήνα, αν μετράω σωστά κι αυτή θα είναι η έβδομη.

Τι παραπάνω μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς;

Αφού μελέτησα videos από πρόσφατες εμφανίσεις τους (Glastonbury: 24/06 και Παρίσι: 16/06), συγκέντρωσα τα παρακάτω σχόλια, τα οποία είναι καλό να μη διαβάσετε αν σας αρέσουν οι εκπλήξεις στις συναυλίες.
  • Στις 20 τελευταίες συναυλίες τους (από τις αρχές Μαϊου), οι James ξεκινάνε με διαφορετικό τραγούδι. Παραπάνω από μια φορά έχουν προτιμηθεί τα ακόλουθα κομμάτια: "Out to get you", "She's a star", "Dream Thrum", "Move down south" & "Top of the world".
  • Δείτε στο παρακάτω video από την πρόσφατη (16/06/2016) εμφάνιση τους στο Παρίσι, το εξαιρετικό τελείωμα στο "Out to get you" με το βιολί και την τρομπέτα να οργιάζουν! Πραγματικά, εντυπωσιακό ξεκίνημα για συναυλία.
  • Τα τραγούδια που προτιμάνε περισσότερο (έχουν παίξει σε τουλάχιστον 10 συναυλίες τους) φέτος είναι τα ακόλουθα (με έντονη γραφή είναι τα τραγούδια του νέου τους δίσκου "Girl at the end of the world"): Nothing But Love, Dear John, Attention, Moving On, Catapult, Bitch, Sometimes, To My Surprise, Girl at the End of the World, She's a Star, Move Down South, Sound, Just Like Fred Astaire, Surfer's Song, Come Home , P.S., Say Something, Tomorrow, Alvin, Feet of Clay.
  • Ο νέος δίσκος τους "Girl at the end of the world" είναι πραγματικά καλός. Δώστε του μια ευκαιρια. Στη συναυλία τους θα ακούσουμε περίπου 7 τραγούδια από αυτόν.
  • Από τα νέα κομμάτια, να προσέξετε το "To my surprise" και το "Nothing but love", το οποίο είναι γραμμένο στην κλασσική φόρμα των επιτυχημένων singles των Άγγλων. Ακόμη, αξίζει να προσέξετε την εισαγωγή του "Bitch", η οποία φέρνει στο μυαλό συγκροτήματα των 90s, όπως οι Ride.
  • Τέλος, στο Glastonbury Festival, στο "Moving on" του La petite mort ο Tim Booth κατέβηκε στην αρένα και τραγούδησε μαζί με τον κόσμο. Λέτε να το κάνει και στο EJEKT;



Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα