Νέα Τάξη Πραγμάτων Live (22/9) @ K44

Nέα συναυλία στις 22/09 στο Κ44 και νέο single, από τους ΝΤΠ!Ραπ για να ζήσω” λένε οι ΝΤΠ.
Nέα συναυλία στις 22/09 στο Κ44 και νέο single, από τους Νέα Τάξη Πραγμάτων


Οι ΝΤΠ. θα εμφανιστούν την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στο Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι) όπου θα παρουσιάσουν στους fans τους, ένα φρέσκο και ανανεωμένο πρόγραμμα, με βάση τα βαριά beats, τον ανένδοτο στις εμπορικές επιταγές της εποχής ραπ στίχο, τη μελωδικότητα αλλά και τη feel good διάθεση, που μόνο αυτοί ξέρουν να δημιουργούν.

Τη συναυλία ανοίγει, το hip hop συγκρότημα με το προσεκτικά επιλεγμένο αντιφατικό όνομα Νεκρική Σιγή, οι οποίοι βρίσκονται στα τελικά στάδια ηχογράφησης του νέου του album. Η έναρξη της συναυλίας ορίστηκε στις 22:00 και επειδή οι καιροί είναι οικονομικά δύσκολοι, αντί για εισιτήριο οι ΝΤΠ. και το Κ44 προτίμησαν «Καλή καρδιά»!

Άρα:
ποιοι: ΝΤΠ
πότε:Τετάρτη 22/09
ώρα:22:00
πού:Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι
Είσοδος:Καλή καρδιά!

νέα τους:
Το group που σύντομα κλείνει 10 χρόνια συναυλιακής δραστηριότητας, δηλώνει πως χρησιμοποιεί το ραπ ως μουσική φόρμα, “για να ζήσει, να χτυπήσει, να εκφραστεί και να αντιμιλήσει” και όχι ως μέσο για προσωπικό πλουτισμό και προβολή.
    Το νέο single γυρίστηκε videoclip στην Ερμούπολη της Σύρου, από τον ταλαντούχο σκηνοθέτη Μάνο Κουντούρη, και το αποτέλεσμα από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίες του στο διαδίκτυο, ικανοποίησε αισθητικά τους hip hop ακροατές, λόγω της αυθεντικότητας και της ενέργειας που εκπέμπει. Για το λόγου το αληθές:


Από
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια