mixgrill-picks-september-2016

Ταινίες - Σεπτέμβριος 2016

Μη τις χάσετε!
Διαβάστηκε φορες
Οι συντάκτες μας προτείνουν τις ταινίες του μήνα που δεν πρέπει να χάσετε!

suicide-squadSuicide Squad (Ομάδα Αυτοκτονίας)
Περιπέτεια φαντασίας (2016)
Από την DC Comics έρχεται η Suicide Squad, μια ομάδα αντιηρώων από έγκλειστους υπερκακούς (Deadshot, ο βασιλιάς Shark, Captain Boomerang και Harley Quinn) οι οποίοι προσλαμβάνονται από μια μυστική κυβερνητική υπηρεσία με σκοπό να εκτελέσουν τις πιο επικίνδυνες μυστικές αποστολές, με αντάλλαγμα την επιείκεια και αφήνοντας αναπόφευκτα πίσω τους το χάος!
Σκηνοθεσία:  David Ayer
Σενάριο: David Ayer
Με τους: Will Smith, Margot Robbie,  Joel Kinnaman


jason-bourne-mixgrill-picks
Jason Bourne
Θρίλερ δράσης (2016)
Εφτά χρόνια μετά την ανάκτηση της μνήμης του και την εξαφάνισή του, ο Τζέισον Μπορν ξαφνικά επιστρέφει σε μια εποχή που ο κόσμος είναι πιο ασταθής από ποτέ άλλοτε, για να αποκαλύψει την κρυμμένη αλήθεια για το παρελθόν του. Την ίδια στιγμή, ένα νέο πρόγραμμα δημιουργείται για να τον εντοπίσει και να τον εξουδετερώσει.
Σκηνοθεσία: Paul Greengrass
Σενάριο: Paul Greengrass, Matt Damon, Christopher Rouse
Με τους: Matt Damon, Tommy Lee Jones, Julia Stiles

finding-dory-mixgrill-picksFinding Dory (Ψάχνοντας Την Ντόρι)
Κωμωδία κινουμένων σχεδίων (2016)
Έξι μήνες έχουν περάσει από τη διάσωση του μικρούλη Νέμο. Η ηρωίδα αυτής της περιπέτειας, η αμνησιακή Ντόρι, ζει ήσυχα ανάμεσα στα άλλα ψαράκια κλόουν. Σε μια επίσκεψη του σχολείου της πλάι στον Νέμο για να δουν ψάρια που αποδημούν, αισθάνεται νοσταλγία για το δικό της σπίτι και μαζί της έρχονται παιδικές μνήμες. Θυμάται κάτι για ένα κόσμημα του Μοντερέι στην Καλιφόρνια. Μαζί με τον Νέμο και τον Μάρλιν, ξεκινάει το δύσκολο ταξίδι για να βρει την οικογένεια της και μαζί καταλήγουν στο ινστιτούτο θαλάσσιας ζωής της ακτής Μοντερέι, όπου συναντούν τον Μπέιλι, μια λευκή φάλαινα, την Ντέστινι, μια φάλαινα καρχαρία και το χταπόδι Χανκ, οι οποίοι γίνονται οι οδηγοί της Ντόρι.
Σκηνοθεσία: Andrew Stanton, Angus MacLane
Σενάριο: Bob Peterson, Andrew Stanton, Victoria Strouse
Με τους: Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Diane Keaton

bridget-jones'-baby-mixgrill-picks
Bridget Jones's Baby (Το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς)
Αισθηματική κωμωδία (2016)
Οι Ρενέ Ζελβέγκερ και Κόλιν Φερθ επιστρέφουν στους ρόλους τους ως «Μπρίτζετ Τζόουνς» και «Μαρκ Ντάρσι», κι ο νέος ανταγωνιστής του Μαρκ, είναι ο Τζακ, δηλαδή ο Πάτρικ Ντέμπσι, με τον οποίο η Μπρίτζετ, μετά το χωρισμό της από τον Μαρκ, ενθουσιάζεται και πιστεύει πως, ίσως, αυτός να είναι ο ιδανικός, για να διαπιστώσει γρήγορα πως έχει μείνει έγκυος και δεν ξέρει ποιος από τους δυο άντρες της ζωής της είναι ο πατέρας, καθώς έχει μεσολαβήσει και μια ερωτική συνεύρεση με τον Μαρκ.
Σκηνοθεσία: Sharon Maguire
Σενάριο: Helen Fielding, Emma Thompson
Με τους: Renée Zellweger, Patrick Dempsey, Emma Thompson

the-magnificent-seven-mixgrill-picksThe Magnificent Seven (Και οι 7 ήταν υπέροχοι)
Γουέστερν (2016)
Και Οι 7 Ήταν Υπέροχοι: Με την πόλη του Rose Creek κάτω από τον σκοτεινό έλεγχο του Bartholomew Boge (Peter Sarsgaard), οι απελπισμένοι κάτοικοι ζητούν βοήθεια από επτά κακοποιούς, κυνηγούς κεφαλών, απατεώνες και οπλισμένους άνδρες – ο Sam Chisolm (Denzel Washington), ο Josh Farraday (Chris Pratt), ο Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), ο Jack Horne (Vincent D’Onofrio), ο Billy Rocks (Byung-Hun Lee), ο Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) και ο Red Harvest (Martin Sensmeier). Όσο η πόλη προετοιμάζεται για την τελική αναμέτρηση που έρχεται, η ομάδα των 7 μοιάζει να πολεμάει για κάτι περισσότερο από τα χρήματα.
Σκηνοθεσία: Antoine Fuqua
Σενάριο: Richard Wenk, John Lee Hancock, Nic Pizzolatto
Με τους: Chris Pratt, Denzel Washington, Matt Bomer

miss-peregrines-mixgrill-picks
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (Μις Πέρεγκριν: Στέγη για ασυνήθιστα παιδιά)
Περιπέτεια φαντασίας (2016)
Όταν ο Jacob ανακαλύπτει ενδείξεις για ένα μυστήριο που εκτείνεται σε διαφορετικούς κόσμους και χρόνους, βρίσκει το σπίτι τις Μις Πετρίτη για ιδιόμορφα παιδιά - Miss Peregrine's Home for Peculiar Children. Αλλά το μυστήριο και οι κίνδυνοι κλιμακώνονται, καθώς ο ίδιος αρχίζει να γνωρίζει περισσότερο τους ιδιαίτερους αυτούς κατοίκους και μαθαίνει για τις ειδικές δυνάμεις τους.
Σκηνοθεσία: Tim Burton
Σενάριο:  Jane Goldman, Ransom Riggs
Ηθοποιοί: Asa Butterfield, Eva Green, Ella Purnell



Εκτός από τις παραπάνω ταινίες, αυτό το μήνα ανοίγει η αυλαία του φετινού φεστιβάλ "Νύχτες Πρεμιέρας", το οποίο θα διεξαχθεί στους κινηματογράφους της Αθήνας από 23 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου. To Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας "Νύχτες Πρεμιέρας" ιδρύθηκε από την Κινηματογραφική Εταιρεία Αθηνών (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία) με σκοπό να φωτίσει άγνωστες πτυχές του ποιοτικού ανεξάρτητου κινηματογράφου, να αναδείξει τις καλύτερες από τις μεγάλες ταινίες της σεζόν, προτείνοντάς τις στους θεατές, και να γίνει η ιδανική εισαγωγή κάθε κινηματογραφικής σεζόν.

Βρείτε εδώ το ωρολόγιο πρόγραμμα του φεστιβάλ.
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα