best-movis-october-2016

Ταινίες - Οκτώβριος 2016

Μη χάσετε τις ταινίες που προτείνουν οι συντάκτες μας
Διαβάστηκε φορες
girl-on-the-trainThe Girl on the Train (Το κορίτσι του τρένου)
Θρίλερ μυστηρίου (2016)
Κάθε μέρα, στο τρένο καθ’ οδόν για τη δουλειά της η Ρέιτσελ περνά από το παλιό της σπίτι, στο οποίο τώρα ζει ο πρώην άντρας της με τη νέα του σύζυγο. Βλέπει επίσης το σπίτι ενός άλλου παντρεμένου ζευγαριού, λίγα τετράγωνα παρακάτω, και αρχίζει να φαντάζεται την ιδανική, ευτυχισμένη ζωή τους. Μια μέρα, περνώντας μπροστά από το σπίτι τους, η Ρέιτσελ θα δει κάτι που αλλάζει όλα όσα πίστευε για το άγνωστο αυτό ζευγάρι. Βασισμένο στο βιβλίο της Paula Hawkins.
Σκηνοθεσία: Tate Taylor
Σενάριο: Erin Cressida Wilson
Με τους: Emily Blunt, Haley Bennett, Rebecca Ferguson

Inferno inferno
Θρίλερ μυστηρίου (2016)
Ο καθηγητής του Harvard και master της σημειολογίας Robert Langdon ξυπνάει σε ένα ιταλικό νοσοκομείο με αμνησία, έχοντας τρομερούς πονοκεφάλους και βλέποντας φρικτά και ακαταλαβίστικα οράματα.  Για να σώσει την ίδια του τη ζωή ενώνει τις δυνάμεις του με τη Sienna Brooks (Felicity Jones), μια γιατρό που ελπίζει να τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του. Μαζί ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου διασχίζοντας την Ευρώπη, ενάντια στο χρόνο που απειλεί να φέρει στο φως μια θανάσιμη συνωμοσία ικανή να οδηγήσει σε αφανισμό ολόκληρη την ανθρωπότητα. Βασισμένο στη γνωστή σειρά βιβλίων από τον Dan Brown.
Σκηνοθεσία: Ron Howard
Σενάριο: David Koepp
Με τους: Tom Hanks, Felicity Jones, Ben Foster

accountantThe Accountant (Ο Λογιστής)
Δραματικό θρίλερ (2016)
Ο Κρίστιαν Γουλφ είναι διάνοια στα μαθηματικά και έχει καλύτερη σχέση με τους αριθμούς παρά με τους ανθρώπους. Παράλληλα με την απλή δουλειά του σε ένα γραφείο, εργάζεται ως λογιστής για μερικές από τις πιο επικίνδυνες εγκληματικές οργανώσεις του κόσμου. Καθώς η ομάδα δίωξης οικονομικού εγκλήματος του Υπουργείου Οικονομικών που διευθύνεται από τον Ray King αρχίζει να υποπτεύεται τους πελάτες του Κρίστιαν, εκείνος παίρνει ένα νόμιμο πελάτη: μια εταιρία ρομποτικής η οποία εμπλέκεται σε μια κομπίνα εκατομμυρίων δολαρίων. Καθώς ο Κρίστιαν φτάνει πιο κοντά στην αλήθεια, ο κίνδυνος για τη ζωή του αλλά και όλων όσων εμπλέκονται μεγαλώνει.
Σκηνοθεσία: Gavin O'Connor
Σενάριο: Bill Dubuque
Με τους: Ben Affleck, Anna Kendrick, J.K. Simmons

Julieta julieta
Δραματική (2016)
Καθηγήτρια κλασικών σπουδών, η Julieta έχει περάσει το καθοριστικό σύνορο των 50 ετών και θεωρητικά διάγει μια ήρεμη και τακτοποιημένη ζωή. Μία τυχαία συνάντηση, με μία παλιά της γνώριμη, θα συμβάλλει καταλυτικά ώστε να ξυπνήσουν τα για χρόνια κρυμμένα φαντάσματα του παρελθόντος της. Η Julieta θα έρθει αντιμέτωπη με αξεδιάλυτα μυστήρια, ανοιχτά τραύματα και εκκρεμείς υποθέσεις που αφορούν τον άντρα που αγάπησε, την κόρη που έφερε στη ζωή, τους δικούς της γονείς και τον ίδιο της τον εαυτό...
Σκηνοθεσία: Pedro Almodóvar
Σενάριο: Pedro Almodóvar (βασίζεται σε τρεις ιστορίες του βιβλίου Runaway της Alice Munro)
Με τους: Adriana Ugarte, Rossy de Palma, Michelle Jenner

doctor-strangeDoctor Strange
Περιπέτεια φαντασίας (2016)
Όταν η καριέρα του θα καταστραφεί εξαιτίας ενός ατυχήματος, ένας λαμπρός αλλά αλαζονικός και φαντασμένος χειρουργός παίρνει μια νέα ευκαιρία στη ζωή. Ένας μάγος παίρνει τον δόκτορα υπό την προστασία του και τον εκπαιδεύει για να υπερασπιστεί τον κόσμο ενάντια στις κακές δυνάμεις ως Doctor Strange.
Σκηνοθεσία: Scott Derrickson
Σενάριο: Scott Derrickson, C. Robert Cargill
Με τους: Rachel McAdams, Benedict Cumberbatch, Amy Landecker

Διαβάστε ακόμα