Palov & Mishkin

Τα Καλούδια της ώρας - 0917

Οι Palov & Mishkin "σκέφτονται διπλά" και κυκλοφορούν την πρώτη τους δουλειά "Think Twice" στις 11 Μαϊου. Μπες στο site του ΣΚΑΪ και άκουσε εδώ την εκπομπή του "Πιτσιρίκου", που είχε καλεσμένους τους Palov & Mishkin, στην οποία παρουσίασαν τις soul συνθέσεις τους.
Διαβάστηκε φορες
(01) Οι Palov & Mishkin "σκέφτονται διπλά" και κυκλοφορούν την πρώτη τους δουλειά "Think Twice" στις 11 Μαϊου. Μπες στο site του ΣΚΑΪ και άκουσε εδώ την εκπομπή του "Πιτσιρίκου", που είχε καλεσμένους τους Palov & Mishkin, στην οποία παρουσίασαν τις soul συνθέσεις τους.

(02) Όπως έχουν κάνει και οι Radiohead και άλλοι μουσικοί, οι Bloc Party ζητούν από τους φίλους τους να δημιουργήσουν το δικό τους remix στα κομμάτια τους "Signs", "Ares" & "ION Square". Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

(03) Χθες κυκλοφόρησε το νέο single του Morrissey "Something is squeezing my skull" από το φετινό "Years of Refusal". Δες εδώ το video του τραγουδιού, το οποίο προέρχεται από μια live εμφάνιση του Moz.

(04) Αύριο Πρωτομαγιά το βράδυ, αφού θα έχεις πιάσει το Μάη, μπες στο BBC2 και παρακολούθησε στις 23:35 (ώρα Αγγλίας, δηλαδή 01:25 ώρα Ελλάδος) το show του Jools Holland "Later", το οποίο εδώ και πολλά χρόνια έχει φιλοξενήσει πολλούς μεγάλους μουσικούς. Μέσα στους αυριανούς καλεσμένους θα είναι οι Sonic Youth, οι οποίοι κυκλοφορούν στις 9 Ιουνίου το νέο τους album "The Eternal". Άκουσε εδώ το "Sacred Twister" από το "Eternal" και μπες στη σελίδα του "Later with Jools Holland" για να δείς μια ξεχωριστή ερμηνεία των Sonic Youth το 1992 στην εκπομπή αυτή, όπου έπαιξαν ένα από τα καλύτερα τους τραγούδια, το "Sugar Kane".

(05) Αν έχεις ήδη πάρει εισιτήρια για την εμφάνιση των Killers στο Rockwave Festival, μπες στο επίσημο site τους και διάβασε μια αρκετά καλή κριτική μια πρόσφατης συναυλίας τους. Έτσι, για να ζεσταινόμαστε σιγά, σιγά... Έχουμε μακρύ συναυλιακό καλοκαίρι..

(06) Στις 5 Μαϊου κυκλοφορεί το νέο single των U2 "Magnificent" από το "No Line on the Horizon". Μπες στο επίσημο site τους και δες μια live εκτέλεση του κομματιού από μια συναυλία τους στη Βοστώνη.

(07) Μπες στο site της Cast-a-Blast και κατέβασε το πιο πρόσφατο mixtape του Blend aka Mishkin.

(08) Όπως σε έχουμε ενημερώσει, το 1ο single από το νέο δίσκο του Moby "Wait for me" (30/06) είναι το "Shot in the back of the head". Το πολύ καλό animation video του κομματιού δημιουργήθηκε από τον David Lynch και μπορείς να το δείς εδώ.



Διαβάστε ακόμα