Ρυθμός Stage: Έναρξη παραστάσεων την 1η Οκτώβρη

Την 1η Οκτώβρη θα ανοίξει τις πόρτες της η μουσική σκηνή "Ρυθμός Stage" για τη νέα σεζόν. Από το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, ξεχωρίζει η επάνοδος του Γιάννη Μηλιώκα σε προσωπικά live, μετά από πολλά χρόνια.

Συνοπτικά:

  • 1-2 Οκτωβρίου: Δημήτρης Ζερβουδάκης - Σοφία Γεωργαντζή
  • 8-9 Οκτωβρίου: Γιάννης Μηλιώκας - Γεωργία Γραμματικού (κάθε Παρασκευή & Σάββατο, για 6 εμφανίσεις)
  • 29-30 Οκτωβρίου: Δημήτρης Λιόλιος
Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38
Ηλιούπολη
Τηλ: 2109750060
www.rythmos-stage.gr

Οι παραστάσεις αναλυτικότερα:

Δημήτρης Ζερβουδάκης και Σοφία  Γεωργαντζή
Παρασκευή 1 και Σάββατο 2 Οκτώβριου

Ένας βιωματικός Έλληνας τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη. Κατ’ εξοχήν συναυλιακός καταθέτει μια ζωντανή πολυμορφία ήχων και χρωμάτων με την μουσική και τα τραγούδια του, μα και μια ζωντανή στάση και θέση για την ίδια τη ζωή τελικά , μέσα από αυτά. Έχοντας μαζί του μια σταθερή ομάδα φίλων μουσικών,  διεγείρει το συναίσθημα και την επικοινωνία, με τραγούδια πού αγαπήθηκαν μέσα στα χρόνια. Ο έρωτας εναλλάσσεται με την αμφισβήτηση, η λύπη με τη χαρά, το ταξίδι με τον προορισμό! Γράμμα σε έναν ποιητή, Πλατεία Ναβαρίνου, Νεράιδες, ΑμερικάνοςΘεωρία και πράξη, Σεντόνια δίχτυα, Βαριά ποτά, Σκέφτομαι να αλλάξω συμπεριφορά, Όχι και να κλαίμε, Άνοιξη, Τα ανείπωτα, Πώς να αναπνεύσω, Λήθη κ.ά.Η διάρκεια της συναυλίας μας αγγίζει τις τρεις ώρες. Περιλαμβάνει τραγούδια από το σύνολο των δέκα  δισκογραφικών του  προτάσεων (περίοδος 1985-2009) από την αρχή της πορείας του μέχρι και σήμερα.Μαζί του η νέα ταλαντούχα δημιουργός  μα  και  ερμηνεύτρια Σοφία  Γεωργαντζή. Το μουσικό μας σχήμα ελίσσεται με ευκολία και αβίαστα από τον ακουστικό, χαμηλών τόνων ήχο, σε εκείνον της έξαρσης του ηλεκτρισμού και του ρυθμού.Από την Ανατολή στην Δύση με τελικό προορισμό και αφετηρία ταυτόχρονα, την Ελλάδα!

ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ
Γιάννης Μηλιώκας και Γεωργία Γραμματικού
από Παρασκευή 8, Σάββατο 9 Οκτώβριου και για έξι συνολικά εμφανίσεις
 
Πολλά χρόνια  έχουμε να δούμε τον Γιάννη Μηλιώκα! Φέτος όμως κάπου θα συναντηθούμε με τα καινούργια του τραγούδια αλλά και με τα παλιά, Ροζ, Γκρέκο Μασκαρά, Για το καλό μου, Το Σάββατο μπορείς, Κακοσάλεσι, Βουβάλες κ.α.Τα χρόνια που έλειψε από την μουσική σκηνή μοιράστηκαν ανάμεσα σε δύο μεγάλα όνειρα. Ένα βιβλίο που έγραψε για την αρχαία Ελλάδα, κυκλοφορεί σύντομα από τις εκδόσεις Κάκτος και την εξέλιξη του ήχου του, πάνω στην οποία πειραματίστηκε με τα νέα του τραγούδια μέσα στο στούντιο που έφτιαξε.Μαζί του η Γεωργία  Γραμματικού, μια ξεχωριστή στιχουργός, συνθέτης και ερμηνεύτρια. Την θυμόμαστε και με τα τραγούδια της από το προσωπικό της άλμπουμ με τίτλο «Μαύρο πρόβατο», στο οποίο έχει τραγουδήσει και το ντουέτο ε την Ελένη Βιτάλη «Τα τραγούδια μου». Πρόσφατα συνεργάστηκε ξανά με τον Γιάννη Μηλιώκα στο νέο του δίσκο, ως συνδημιουργός  στο τραγούδι «ΔΕΗ».Βρισκόμαστε σε μια εποχή που χρειάζεται σκεπτόμενους καλλιτέχνες! Χρειάζεται τραγουδοποιούς. Έτσι, για δυόμισι ώρες, ο Γιάννης και η Γεωργία, θα δώσουν μια δυναμική συναυλία με τα δικά τους και άλλα τραγούδια ελληνικά και ξένα. Δεν θα τραγουδήσουν μόνο για στενάχωρα και ευτράπελα. Ο συναυλιακός χώρος θα εξελιχθεί σε γυμναστήριο χορού, με διαλεχτά ελληνικά τραγούδια για να χαρεί και το σώμα.

Δημήτρης Λιόλιος
Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Οκτώβριου

Παρασκευή και Σάββατο 29 και 30 Οκτωβρίου, στη μουσική σκηνή «ΡΥΘΜΟΣ» ο Δημήτρης Λιόλιος με το σχήμα του, παρουσιάζει τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλειές, αλλά και διασκευές σε τραγούδια Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Οι ήχοι του χθές συναντάνε το σήμερα σε μια « δυνατή» μουσική παράσταση φτιαγμένη για νοσταλγούς και μη.
Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια