Νέο τραγούδι για τον Moby με θέμα τον εθισμό στα κινητά

Διαβάστηκε
Ο τίτλος του είναι "Are You Lost In The World Like Me" και αξίζει να το ακούσουμε προσεκτικά!Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Moby μαζί με τους The Void Pacific Choir με τίτλο "Are you lost in the world like me" οπτικοποιημένο πλέον με τη μορφή κινουμένων σχεδίων από τον Steve Cutts! 

Το θέμα του και το μήνυμα που θέλει να περάσει αφορά στον εθισμό των ανθρώπων στη χρήση των κινητών τηλεφώνων.

Επιπλέον, ο Moby και οι Void Pacific Choir ζωγράφισαν ένα κρεμαστό πορτραίτο απεικονίζοντας εθισμένους ανθρώπους στα smartphone το οποίο χρησιμοποίησαν και στο βίντεο. 

Είναι δημιουργία του Steve Cutts, για τον οποίο ο Moby δήλωσε πως τον ανακάλυψε τυχαία από κάποια άλλη δουλειά του, την οποία θεώρησε καταπληκτική. Όταν του ζήτησε να κάνει το συγκεκριμένο βίντεο ο Steve δέχτηκε και είναι πολύ τυχερός γι' αυτό!

"Το βίντεο που έκανε για το "Are You Lost In The World Like Me" είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα καλύτερα βίντεο που έχουν γίνει ποτέ για ένα από τα τραγούδια μου"
δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο δημιουργός του βίντεο δήλωσε: "Για μένα το συγκεκριμένο βίντεο σχετίζεται με την αυξανόμενη εξάρτησή μας στην τεχνολογία και κυρίως με την ανθρώπινη αλληλεπίδραση σήμερα, η οποία τείνει να εξαφανιστεί όταν χρησιμοποιείς και επικοινωνείς μόνο μέσα από τα κινητά και τα κοινωνικά δίκτυα αλλάζοντας ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό!"

Δείτε το εξαιρετικό βίντεο παρακάτω:


Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια