ποίος: Hip Hop Smile Festival
πότε: 29/10/16 21:00
που: PassPort Κεραμεικός Κεντρική Σκηνή
μέρος: Ελλάδα » Αττική » Αθήνα
τιμές: 8, 10

5th Hip Hop Smile Festival @ PassPort Κεραμεικός

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 14:53
Διαβάστηκε

Το φεστιβάλ που έγινε θεσμός επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Η κοινότητα του hip hop στην Ελλάδα ενώνεται κάτω από το πρίσμα της εθελοντικής προσφοράς για να χαρίσει παιδικά χαμόγελα. Όλα τα έσοδα των εκδηλώσεων θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό, "Το Χαμόγελο Του Παιδιού" .

Μεγάλη συναυλία στο Passport Κεραμεικός

(Kεραμεικού 58 και Μαραθώνος - Αθήνα)

Iratus, Athens Finest , Wisdom και Ροή .

Opening: Magic Spark | Warm Up: Dj Twelve

Είσοδος: 10 ευρώ | DoorsOpen: 20.00

Προσφορά: Τα πρώτα 100 εισιτήρια μόνο 8 ευρώ!

Σκοπός της διοργάνωσης είναι μέσα από τις μουσικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες να προβληθεί η εθελοντική συνεισφορά ως ένα χρήσιμο εργαλείο στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Η προβολή γίνεται μέσω ανθρώπων και καλλιτεχνών με αξίες και ιδανικά, που μοιράζονται την τέχνη τους, για την διάδοση της ιδέας του μικρού Αντρέα και "Του Χαμόγελου Του Παιδιού" . Κύριο μέλημα μας, πέρα από την ανάδειξη των νέων καλλιτεχνών της hip hop κουλτούρας, είναι και η συγκομιδή χρημάτων για τις λειτουργικές ανάγκες του οργανισμού.

Η ελπίδα για αυτή τη προσπάθεια είναι το φεστιβάλ και φέτος, να μπορέσει να χαρίσει περισσότερα χαμογελά με την βοήθεια και την συνεισφορά όλων μας.

 

PassPort Κεραμεικός Κεντρική Σκηνή
PassPort Κεραμεικός Κεντρική Σκηνή web:
Κεραμεικού 58
Ελλάδα, Αττική, Αθήνα
Στο ιστορικού ενδιαφέροντος και υψηλής αισθητικής Σινέ Κεραμεικός, το PassPort επεκτείνεται σε 2 διαφορετικούς χώρους, 1.200 και 600 καθήμενων αντιστοίχως, ενώ η ταράτσα με θέα που διαθέτει, χωρητικότητας 150 θέσεων, προορίζεται να μετατραπεί σε καλαίσθητο θερινό σινεμά. Εκτός των μεγαλύτερων παραγωγών που μπορούμε πλέον να φιλοξενήσουμε, με τη δυνατότητα και για πιο ευφάνταστα καλλιτεχνικά σχήματα και project, ελληνικά αλλά και διεθνή, στα συν του νέου χώρου πρέπει να αναφέρουμε την άνεση, την εξαιρετική υλικοτεχνική υποδομή και τη δυνατότητα για parking.
PassPort Κεραμεικός Κεντρική Σκηνή
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια