RadioheadGlasto2017

Οι Radiohead στο Glastonbury 2017

Το πρώτο όνομα του φεστιβάλ ανακοινώθηκε πριν λίγο με ένα tweet.
Διαβάστηκε φορες
Χθες το απόγευμα είχε κυκλοφορήσει η φήμη για την εμφάνιση των Radiohead στο Glastonbury Festival την ερχόμενη χρονιά μετά από ανάρτηση φωτογραφίας που έδειχνε το σχεδιασμό του λογότυπού τους μπροστά από την Pyramid Stage. Πριν από λίγο ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από τον επίσημο λογαριασμό του φεστιβάλ στο Twitter με μια κοντινή φωτογραφία.



Την Παρασκευή 23 Ιουνίου οι Radiohead θα εμφανιστούν και πάλι στο Glastonbury έπειτα από έξι χρόνια. Τελευταία φορά είχανε παίξει το 2011 στην Park Stage ως special guests. Το ποιοι θα είναι οι headliners των άλλων δύο ημερών θα ανακοινωθεί στο μέλλον. Έχει ήδη επιβεβαιωθεί πως το 2018 δε θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ, ως μία μορφή αγρανάπαυσης που συμβαίνει τακτικά τα τελευταία χρόνια.

Οι Radiohead περιόδευσαν φέτος για την προώθηση του άλμπουμ τους 'A Moon Shaped Pool', το οποίο ήταν υποψήφιο για το Mercury Prize. Δείτε παρακάτω το βίντεο που στείλανε στη διοργάνωση, καθώς ήταν παρόντες στην τελετή απονομής. Η ανακοίνωση της εμφάνισής τους στο Glastonbury ενισχύει τις φήμες που τους θέλουν να περιοδεύουν εκ νέου μέσα στο 2017.


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα