KAMP & Mind Departure @ Six D.O.G.S.

Οι KAMP & οι Mind Departure στο Six D.O.G.S.

Διαβάστηκε
Μια συναυλία από 2 καλές Ελληνικές μπάντες!
KAMP & Mind Departure @ Six D.O.G.S.


Δελτίο Τύπου

KAMP & MIND DEPARTURE @ SIX D.O.G.S. – Κυριακή 22 Ιανουαρίου

KAMP


Αν δεν τους έχετε ακούσει, να το κάνετε. Αν τους έχετε ακούσει, ήρθε η ευκαιρία να τους δείτε απο κοντά. Αν τους είδατε, τους ακούσατε και θέλετε να τους ξαναδείτε, τότε οι KAMP δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Η αθηναϊκή τετράδα ξανά κοντά σας στο SIX D.O.G.S. την Κυριακή 22 Ιανουαρίου για ένα ακόμη live, παρέα αυτή τη φορά με τους MIND DEPARTURE.

KAMP & Mind Departure @ Six D.O.G.S.Οι KAMP παίζουν απο το 2012 κι έχουν δύο LP στο ενεργητικό τους. Το δεύτερο, με τίτλο "KAMP:CLAIRVOYANCE" βγήκε μόλις το Σεπτέμβριο του 2016, σηματοδώντας την πολύ καλή συνέχεια απο το "KAMP:REAPPEAR", το πρώτο τους άλμπουμ. Καλύπτοντας ένα στυλιστικό εύρος απο funk 70's μέχρι industrial rock, με live performance που ρέει αβίαστα, τις χαρακτηριστικές μελωδίες της φωνής και την έξυπνη, minimal ενορχήστρωση, η μπάντα βασίζεται στο songwriting και αυτοαποκαλείται "alternative rock songwriter band". Aν χρειαστείτε διερμηνέα για τον όρο, απλώς ελάτε να τους δείτε. Έχουν παίξει ζωντανά σε πολλά μέρη της Αθήνας, πλάι σε αξιόλογους καλλιτέχνες και σχήματα, όπως η Lia Hide, οι Vinyl Suicide και άλλοι. Έχουν συμμετοχές σε φεστιβάλ και mini-fests και ετοιμάζονται να βγουν και εκτός συνόρων.

Οι KAMP είναι:

Γιάννης Καμπουρόπουλος - φωνητικά/ακουστική κιθάρα,
Νίκος Κουτσοποδιώτης - κιθάρα,
Μιχάλης Ευδαίμων - μπάσο/β' φωνητικά,
Αντώνης Δούνιας - τύμπανα.https://kamptheband.bandcamp.com/album/clairvoyance

MIND DEPARTURE

Οι Mind Departure είναι ένα τετραμελές αγγλόφωνο Alternative Rock συγκρότημα από την Αθήνα. Σχηματίστηκαν το 2011 και αποτελούνται από τους Δημήτρη Μακρή (φωνητικά), Χρήστο Τσεκουρλούκη (κιθάρα), Κριστιάν Μπακογιάννη (μπάσο) και Βαγγέλη Φαραντάτο (ντραμς)

Η πρώτη τους –ανεξάρτητη- κυκλοφορία ήταν το EP “Mind Departure” τον Ιανουάριο του 2014. Στη συνέχεια, τον Νοέμβριο του 2015 κυκλοφόρησαν με την Phonographic Society Records το πρώτο τους LP με το όνομα “Roots” και το παρουσίασαν στο Six Dogs τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

Αυτή την περίοδο βρίσκονται στο στάδιο της παραγωγής του 2ου δίσκου τους, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017!

Η μουσική τους έχει έντονα στοιχειά από ρυθμικά και ατμοσφαιρικά delay, γεμάτο ενέργεια rhythm & bass section και φωνητικά με ιδιαίτερες δυναμικές και λυρισμό. Οι στίχοι τους είναι εμπνευσμένοι από προσωπικά βιώματα αλλά και κοινωνικές ανησυχίες.

https://www.facebook.com/minddeparture
http://www.minddeparture.com
https://www.youtube.com/minddeparture
http://www.jumpingfish.gr/minddeparture
http://www.reverbnation.com/minddeparture

email: mind.departure@gmail.com

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια