Dj Tiesto

Dj Tiesto @ Αθήνα: Love Comes Again

Ο Tiesto μας απέδειξε για μια ακόμη φορά γιατί έχει ψηφιστεί επί σειρά ετών ο Νο1  Dj στον κόσμο. Έδωσε μια φοβερή παράσταση στην οποία όμως είχε έναν πανάξιο Ecotek να μας ζεσταίνει για 2 ώρες.
Dj Tiesto


Ποιoi: Tiesto, Ecotek, Reckless
Που: στο Ολυμπιακό συγκρότημα Φαλήρου
Οργάνωση: Μια χαρά
Ήχος: Μέτριος
Κόσμος: Γεμάτες οι κερκίδες και η αρένα.

22:00: Φτάσαμε στο κλειστό. Ας είναι καλά ο Κινέζος πρωθυπουργός που με την έλευσή του προκάλεσε το αδιαχώρητο στην παραλιακή.

Μπαίνουμε μέσα και το beat ήδη μας καλεί να κατέβουμε στην αρένα. Εκείνη την ώρα παίζει ο Ecotek. Η αλήθεια είναι ότι δεν τον είχα ξανακούσει και ομολογώ πως έμεινα άφωνος. Αν και στην αρχή δεν με ενθουσίαζαν και πάρα πολύ τα κομμάτια που έπαιζε πολύ σύντομα μας έκανε όλους να χορεύουμε ασταμάτητα. Η κατάσταση άρχιζε να θυμίζει Tiesto με το μίνι αφιέρωμα στα 80΄s και 90΄s. Sweet dreams και η αρένα σείεται. Insomnia και ο κόσμος παραληρεί. Σε γενικές γραμμές ο Ecotek ήταν πολύ δυνατή παρουσία και ναι αν μας επισκεφτεί ξανά με μεγάλη μας χαρά θα πάμε για να τον δούμε.00:05: Ο Ecotek μας ευχαριστεί για την παρουσία μας και στην αποχώρηση του γνωρίζει την αποθέωση. Στα ηχεία ακούμε το Kaleidoscope, γίνεται της κακομοίρας στο κλειστό και κάνει την εμφάνισή του ο TiestoWho Wants to Be Alone, Escape Me και ο χορός καλά κρατεί. Αν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιες στιγμές που ο κόσμος ήταν περισσότερο εκδηλωτικός θα ήταν οι παρακάτω :

Traffic : το απόλυτο κομμάτι για να χτυπηθείς μέχρι τέλους
Love comes again : πιάνει το μικρόφωνο και απευθυνόμενος στο κοινό λέει Remember love comes again. Στο ρεφραίν που ακολουθεί όλοι τραγουδάνε. Με το που μπαίνει το beat γίνεται ο απόλυτος πανικός και ακούγεται ρυθμικά το όνομά του από το κοινό.
Adagio for strings : Αναφέρεται στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων. Δε φτάνει που είναι κομματάρα, μας θύμισε για λίγο τα περασμένα μεγαλεία με τους Ολυμπιακούς αγώνες , δε θέλουμε και πολύ σαν λαός ξεσηκωθήκαμε λοιπόν άλλη μια φορά.

Dj TiestoGood
Ο Tiesto μας απέδειξε για μια ακόμη φορά γιατί έχει ψηφιστεί επί σειρά ετών ο Νο1  Dj στον κόσμο. Έδωσε μια φοβερή παράσταση στην οποία όμως είχε έναν πανάξιο Ecotek να μας ζεσταίνει για 2 ώρες.

Bad
Το κλειστό του Φαλήρου. Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ο συγκεκριμένος χώρος δεν κάνει για συναυλίες. Το σίδερο στην οροφή του γηπέδου χαλάει τον ήχο. Παρόλο που έγιναν φιλότιμες προσπάθειες και ήταν καλύτερος ο ήχος, από αυτόν στους Prodigy. Αν ήσουν μπροστά στην σκηνή και γενικά κοντά στην σκηνή ο ήχος «τα έσπαγε». Από την μέση και πίσω η αντανάκλαση του ήχου χάλαγε το όλο σκηνικό.

Queen
Το κοινό που χόρευε ασταμάτητα. Σίγουρα όσοι βρέθηκαν θα έφυγαν ικανοποιημένοι. Έβλεπες ανθρώπους οι οποίοι ήταν πολύ κουρασμένοι, ίσως γιατί δούλευαν, να ξεκουράζονται για 5 λεπτά στο πάτωμα και να συνεχίζουν τον χορό.

Blooper
Στο τρίτο ή τέταρτο κομμάτι που έπαιζε ο Tiesto κατά λάθος έφυγε ένα βύσμα από την κονσόλα με αποτέλεσμα να κοπεί ο ήχος. Πολλοί το άκουσαν λίγοι μάλλον το κατάλαβαν.

Videos (προσθέτουμε κι άλλα συνέχεια)Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια