Οι Cabaret Balkan @ Γαία live, από 14/10

Οι εξαιρετικοί Cabaret Balkan, φέρνουν τα πάνω κάτω στο ΓaiaLive με τους βαλκανικούς ήχους στα καλύτερα τους. Θεατές και μουσικοί απολαμβάνουν ο πάθος, την ενέργεια και τη πολυσυλλεκτικότητα της world music ή αλλιώς «mosaic music».Δελτίο Τύπου

GaiAlive
(Γαία Live)

Cabaret Balkan
Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010 και όλες τις Πέμπτες του μήνα

Info
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 23.30
GaiAlive (Γαία Live) : Δόξης 5- Σαλαμίνος, δίπλα στο
Πανελλήνιον,  Λιμάνι Θεσσαλονίκης
Τηλ.:    2310513654Tην Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, οι εξαιρετικοί Cabaret Balkan, φέρνουν τα πάνω κάτω στο ΓaiaLive με τους βαλκανικούς ήχους στα καλύτερα τους. Θεατές και μουσικοί απολαμβάνουν το πάθος, την ενέργεια και τη πολυσυλλεκτικότητα της
world music ή αλλιώς «mosaic music».
Οι δύο «Βόρειοι Εταίροι» Θάνος Σταυρίδης ( ακορντεόν κτλ) και Βασίλης Κομματάς (κλαρίνο κτλ) πάσχοντες από χρόνια «Βαλκανική ίωση» ανευρέθηκαν σε μία «ΓΑΙΑ-λογική» ανασκαφή του Νίκου Στεφανίδη (παραγωγή κτλ) για να τεθούν σε στενή ιατρική παρακολούθηση.

Έγιναν μεταγγίσεις αίματος με jam στην σκηνή από τους Balkan Beat Box, Watcha Clan, Rupa & The April Fishes αλλά τα πρώτα σημάδια της αποθεραπείας εμφανίστηκαν μετά από τον επιτυχημένο εμβολιασμό με δυτικά αντισώματα προερχόμενα από Γάλλο δωρητή οργάνων (κιθάρας, φωνής κτλ) Lilo Laurent-Limeul , που γύρισε χώρες και χώρες για να του έρθει στο δεξί αυτί η Τούμπα του Βασίλη Θεμελή, που χωρίς «βαρέα και ανθυγιεινά» σηκώνει το τεράστιο όργανο για να δημιουργήσει την συμβατότητα του ρυθμού των οργάνων.

Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα του γραπτού λόγου για να περιγράψει ακριβέστερα αυτό το τρελό αποτέλεσμα του νέου μουσικού είδους «mosaic music» , που απαιτεί υγιή αυτιά και ανθεκτικό στο χορό σώμα για να γίνουν ένα, θεατές και μουσικοί και να περάσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.!!!

More info: www.myspace.com/cabaretbalkanCABARET BALKAN
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΩΝ!
Cabaret: είναι μια μορφή ψυχαγωγίας που διαθέτει τραγούδι, χορό, θέατρο και κωμωδία.
(Υπάρχει σοβαρή υποψία ότι ορισμός που σκέφτηκε το 99% των αναγνωστών δεν ήταν αυτός.)

Balkan
: Τα Βαλκάνια είναι μια γεωπολιτική και πολιτιστική
περιοχή της νοτιανατολικής Ευρώπης.
Η σύνδεση αυτών των δύο όπως προκύπτει από την παραπάνω επιστημονική ανάλυση είναι οι… CABARET BALKAN. Οι μπάντα με τον βαλκανικό ήχο και τα τρελά κέφια που ξεσηκώνουν το κοινό σε κάθε τους εμφάνιση!

Μια μπάντα-party με ατόφια μεσογειακή τρέλα,
αναρχοαυτόνομη διάθεση και βαλκνικές πινελίες που μπορούν να εξηγήσουν με τον δικό τους τρόπο σε πιο γεωγραφικό μήκος και πλάτος το «walk this way» των Aerosmith συναντά το «Σήκω χόρεψε κουκλί μου» του Στέλιου Καζαντζίδη!

Οι Cabaret Balkan είναι:
Βασίλη Κομματάς-κλαρίνο, σαξόφωνο
Θάνος Σταυρίδης- ακορντεόν, νταούλι, μπαγλαμάς
Γιάννης Θεμελής- τούμπα
Γιάνης Ιωαννίδης- μπάσο
Ηλίας Κόζας- φωνητικά, κιθάρα
Θωμάς Κωστούλας- τύμπανα
Νίκος Στεφανίδης- υπεύθυνος παραγωγής
Λεωνίδας Μπεηλής- ηχολήπτης

Από
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια