Θέατρο της εβδομάδας

Θέατρο της Εβδομάδας | 04.04 -11.04

Ποιες παραστάσεις ρίχνουν αυλαία κα ποιες παίρνουν παράταση;
Διαβάστηκε φορες
Μια γεμάτη χειμερινή  θεατρική σεζόν φτάνει προς το τέλος της, για να πάρουν σειρά οι θερινές παραγωγές. Καθώς πλησιάζει η Κυριακή των Βαΐων αρκετές παραστάσεις ρίχνουν αυλαία, ενώ δεν είναι  λίγες εκείνες που παίρνουν παράταση ή ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη για τον επόμενο γύρο. Αναμένοντας, λοιπόν, το Φεστιβάλ Αθηνών κι Επιδαύρου, καθώς και τις καλοκαιρινές περιοδείες, ας κάνουμε μία αποτίμηση της σεζόν που προηγήθηκε.

Έλαβαν χώρα σημαντικές παραστάσεις ποικίλων ειδών. Παρακολουθήσαμε  μεγάλες επιτυχίες της περσινής σεζόν. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα: Χειρόγραφο, Κατερίνα,Δώδεκα Ένορκοι, Αγαπητή Έλενα, Εννέα και Πέντε, Δάνειο, Για όνομα, Πού είναι η μάνα σου μωρή.  Ακόμη παρακολουθήσαμε μεγάλες παραγωγές, όπως Ωραία μου Κυρία, Mamma Mia, Ρωμαίος και Ιουλιέτα, ενώ δεν έλειψαν οι παραστάσεις από νεοσύστατες θεατρικές ομάδες, που ήταν εξίσου σημαντικές.

Ενδεικτικά πάλι θα αναφέρουμε μόνο μερικές από τις τόσες παραστάσεις που είχαμε την τύχη να έχουμε στην πόλη μας. Δεύτερη φωνή, Αύγουστος, Λαμπεντούζα, Για μια ανάσα, Faith, Δείπνο Ηλιθίων, Ο φόβος καίει τα σωθικά, Caveman, Το κορίτσι του λύκου, Πέτρες στις τσέπες του, Έγκλημα και Τιμωρία, Η δύναμη του σκότους, Δεν την γνώρισα ποτέ, Η Δίκη του Κ., Αμερικανικός Βούβαλος.

Παρακάτω θα βρείτε τις παραστάσεις που συνχίζονται  μετά την Κυριακή 9 Απριλίου, καθώς και αυτές που τελειώνουν αυτήν την εβδομάδα:

Παραστάσεις που παίρνουν παράταση:



Στο Θέατρο του Νέου Κόσμου οι παραστάσεις Πέτρες στις Τσέπες του και Το Ζευγάρι της Χρονιάς θα συνεχίσουν έως τέλη Μαΐου.
αγριος σποροςΣυνεχίζουν  την πορεία τους οι παραστάσεις του θεάτρου Επί Κολωνώ. Τελευταίες παραστάσεις για την Δύναμη του Σκότους 22/04,29/04,23/04,30/4 σε σκηνοθεσία-καλλιτεχνική επιμέλεια Ελένης Σκότη και Γιώργου Χατζηνικολάου. Ο  πολυσυζητημένος Άγριος Σπόρος όπως και η Αγαπητή Έλενα σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη θα παίζονται ως τις 21/05, και την ίδια μέρα ρίχνει αυλαία η Αθηνά Χατζηεσμέρ υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Σάββα Στρούμπου.
εγκλημα και τιμωριαΠαράταση παίρνουν ως το τέλος Μαΐου τόσο το Εγκλημα και Τιμωρία σε σκηνοθεσία Λεβάν Τσουλάτζε ( 28/5) όσο και το Στρίψιμο της Βίδας σε σκηνοθεσία Δημοσθένη Παπαδόπουλου (30/5) στο Θέατρο Άνεσις.  

Παραστάσεις που ρίχνουν αυλαία

Τρίτη 4/4

Θέατρο Αποθηκη
Έπεσε νέκρα

Θέατρο Πόρτα
Η Μύτη

Τετάρτη 5/4

Θέατρο Δημήτρης Χορν
Από τη σιωπή ως την άνοιξη

Κυριακή 9/4

Θέατρο του Νέου Κόσμου
Λαμπεντούζα
Τα όνειρα του Αϊνστάιν
Όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα

Θέατρο Αλίκη
 Για όνομα

Θέατρο Δημήτρης Χορν
Αύγουστος

Θέατρο Αποθήκη
 Δεύτερη Φωνή

Θέατρο Πόρτα
Πιάνω παπούτσι πάνω στο πιάνο
Μαύρο Χιόνι
Η Δίκη του Κ.
Ένας Δράκος...μα ποιος Δράκος

Μ.Τρίτη 11/4

Θέατρο του Νέου Κόσμου
Το κορίτσι του λύκου
 
Λαμπεντούζα

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα