Κυκλοφόρησε το οfficial τrailer του "House Of Cards S5"

Διαβάστηκε
Το trailer που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες δείχνει εικόνες από τη φετινή σεζόν που θα δημιουργήσουν απορίες για το φινάλε της σειράς.Το πολιτικό δράμα που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατών στο Netflix επιστρέφει ξανά στο τέλος του μήνα με τον πέμπτο κύκλο.

Ο Frank και η Claire Underwood έχοντας κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα μετά τον τέταρτο κύκλο της σειράς, που κυκλοφόρησε το 2016, επιστρέφουν πιο αποφασισμένοι και σκληροί από ποτέ. Το - σε γενικές γραμμές - αποκαλυπτικό trailer που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες δείχνει εικόνες από τη φετινή σεζόν που θα δημιουργήσουν απορίες για το φινάλε της σειράς. Η κυνική χροιά του Kevin Spacey σε συνδυασμό με τη μουσική κορυφώνουν την αγωνία για όσα θα δούμε σε τέσσερις εβδομάδες στη μικρή οθόνη.

Θα καταφέρει ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών να επιτύχει το φιλόδοξο σχέδιό του και να φτάσει ως τις εκλογές του 2030; Μένει να συντονιστούμε στους δέκτες μας στις... 30 Μαϊου.Για να δείτε το trailer με αγγλικούς υπότιτλους επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της σειράς στο Facebook.
Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια