XAXAKES - Αφού το Σάββατο

Top 10 - Ελληνικά Τραγούδια του Μαϊου 2017

Παρά τις ισοβαθμίες-ισοπαλίες, το νέο single «Αφού το Σάββατο» από τους XAXAKES κέρδισε ομόφωνα την πρώτη θέση!
Διαβάστηκε φορες
Με την έλευση της νέας στήλης του Mix Grill για την ανάδειξη του Ελληνικού Δίσκου του μήνα, έρχεται και το Top 10 των Ελληνικών Τραγουδιών ως συνέχεια αυτού! Κάθε μήνα οι συντάκτες (ξαν)ακούν 20 ελληνικά τραγούδια του τελευταίου τριμήνου και έπειτα από φανερή ψηφοφορία επιλέγουν την τελική δεκάδα. Το Top 10 που σας προτείνουν αποτελείται από ελληνόφωνα ή αγγλόφωνα τραγούδια ελληνικής παραγωγής.

Η αρχή γίνεται με τον μήνα Μάιο όπου, παρά τις ισοβαθμίες-ισοπαλίες, το νέο single «Αφού το Σάββατο» από τους XAXAKES κέρδισε ομόφωνα την πρώτη θέση!

Οι XAXAKES επέστρεψαν δυναμικά στη μουσική επικαιρότητα με ένα φρέσκο τραγούδι που καταφέρνει, όχι μόνο να «ανεβάσει» τον ακροατή αλλά και να «κολλήσει» στο μυαλό του για ώρες ή μέρες. Με παιχνιδιάρικη διάθεση, ερωτική χροιά, χιουμοριστικό τόνο, δυναμικό ήχο, χορευτικό ρυθμό, έξυπνη ενορχήστρωση και ερμηνευτικές εναλλαγές, το «Αφού το Σάββατο» είναι ένα τραγούδι που σε προκαλεί να το ακούσεις ξανά και ξανά. 

Το νέο τους single, που αποτελεί προπομπό του τέταρτου album τους, κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες από την Plus Rec / Cobalt music σε στίχους, μουσική και ερμηνεία του Γιάννη Νάστα, ενώ με τα φωνητικά της συμβάλλει η Μαρία Ζιαμπάκα. Το «Αφού το Σάββατο» έχει άρωμα καλοκαιριού και γεύση ξεγνοιασιάς, ενώ η ατμόσφαιρά του προκαλεί κάθε ψυχή να φλερτάρει και κάθε κορμί να λικνιστεί στους ρυθμούς του. Επίσης, ακούγεται με χαρά όλες τις μέρες και όχι μόνο τα Σάββατα!

To Τop 10:

01. XAXAKES - Αφού το Σάββατο
02. Leon of Athens - Aeroplane
03. Σtella - Works for you
04. Σωκράτης Μάλαμας - Με το κρασί στο αίμα
05. Δραμαμίνη - Όταν δίπλα μου δεν ήταν κανείς
06. Γιάννης Αγγελάκας - Μόνο από τη λύπη σου
07. Δημήτρης Σαμόλης - Οι Θεοί των παιδιών
08. Baby Guru - Tell me what you 're made of
09. Σταύρος Σιόλας - Η Μάνα μου
10. Σοφία Σαρρή - Still Universe

Άκουσε όλο το Top 10 παρακάτω:





Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα