Οι The National θα κυκλοφορήσουν νέο album, το Σεπτέμβρη του 2017

Μετά το πρώτο single, με τίτλο  “The System Only Dreams in Total Darkness”, η αγωνία της αναμονής ως τον Σεπτέμβριο κορυφώνεται.
Διαβάστηκε φορες
Το έβδομο studio album των The National, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη του 2017, με τίτλο "Sleep Well Beast".

Ύστερα από την συνεργασία τους το 2013 στο τελευταίο τους album ("Trouble Will Find Me") με τον Ισλανδό Ragnar Kjartansson, ακολούθησε στις 3 Μαΐου 2015 μια live performance του "Sorrow", από τον δίσκο "High Violet" του 2010. Οι The National με τον Ragnar Kjartansson ανέβηκαν στη σκηνή MoMA PS1's VW Dome στη Νέα Υόρκη και για έξι ώρες αυτοσχεδίαζαν πάνω στο κομμάτι, με αποτέλεσμα την παράσταση "A Lot of Sorrow", η οποία ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε σε μια limited έκδοση 9 LPs, της οποίας τα έσοδα διατέθηκαν για την βελτίωση της υγείας των ανθρώπων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας παγκοσμίως (για video, εδώ).  

Στις 8 Σεπτέμβρη του 2017 έρχεται το follow up της συνεργασίας αυτής και ομολογούμε πως οι προσδοκίες είναι ανεβασμένες στα ύψη. Ήδη από χτες, 10 Μαΐου κυκλοφόρησε σε video νέο κομμάτι με τίτλο “The System Only Dreams in Total Darkness”, το οποίο προμηνύει και από μουσική και από στίχο, ένα πολύ καλό album.

Κυκλοφόρησαν posts του γκρουπ με τον τίτλο, "Sleep Well Beast" και την ημερομηνία κυκλοφορίας του, ενώ διέρρευσε πως η μπάντα θα κάνει φέτος tour με τους Daughter. 



Δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες να επισκεφθούν τη χώρα μας δεδομένου πως τα line up των μεγάλων festival έχουν ήδη ανακοινωθεί. Παρόλα αυτά θα διατηρήσουμε μια ελπίδα για το εγγύς μέλλον- ό,τι και να σημαίνει αυτό- και πάντα θα θυμόμαστε εκείνο το αποστομωτικό live τους, το 2008 στο Fly Beeyond festival, ως support στους Massive Attack και τους Gogol Bordello, όταν ακόμα ήταν "μικροί και άσημοι", πραγματικά διαμάντια.

Προς το παρόν για το 2017 έχουν ανακοινωθεί:

21-25 Ιουνίου 2017 
Glastonbury Festival 2017
Worthy Farm, Pilton, UK

11-12 Αυγούστου 2017 
HAVEN 2017
Refshaleøen, Copenhagen, Denmark

2-4 Νοέμβρη 2017
Pitchfork Music Festival Paris 2017
Grande Halle de la Villette, Paris, France

Αν μπορεί κανείς να τους δει σε κάποιο tour, το συνιστώ ανεπιφύλαχτα, μιας και το live τους στο Reading festival 2011, ένα χρόνο περίπου μετά την κυκλοφορία του "High Violet", ομολογώ πως ήταν ανάμεσα στις top εμφανίσεις τους σε ένα από τα καλύτερα (στο σύνολό τους) festival που έχω βρεθεί, όπου πραγματικά αποθεώθηκαν από το κοινό.



Οι φωτογραφίες είναι από τις σελίδες fanpop.com και spin.com
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
10,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα