OK - Brand New Memories

OK - Brand New Memories

Διαβάστηκε
Νέες, μουσικές αναμνήσεις από τους OK.
OK - Brand New Memories


1. Τι θα ακούσεις;
Ηλεκτρονική ποπ

2. Τραγούδια που πρέπει να ακούσεις;
Further Away, The Best Of Us, Now Or Never

3. Βαθμολογία;
7/10

Δεν είναι τυχαίος ο τίτλος του νέου, δεύτερου άλμπουμ των . Φαίνεται σα να θέλουν να δημιουργήσουν νέες αναμνήσεις για τους θαυμαστές τους, πιθανότερα και μια νέα βάση ακροατών. Ήταν διακριτό αυτό το στοιχείο στο ενδιάμεσο “Escape EP”. Η χρήση της αγγλικής γλώσσας έκανε τη διαφορά, αλλά κι η γενικότερη διάθεση ήταν σ' αυτή την κατεύθυνση.

Στο “Brand New Memories” τα πράγματα είναι αρκετά πιο ξεκάθαρα και δείχνουν μια νέα δυναμική για το τρίο των . Χωρίς να αποποιούνται το «φθηνό» ποπ παρελθόν τους, κοιτάνε μπροστά και δημιουργούν ζηλευτή, «ακριβή» ποπ. Η μετάβαση από τη μία όχθη στην άλλη γίνεται ομαλά κι άκρως δημιουργικά και κυρίως τίμια.

Τα δύο εναρκτήρια τραγούδια “Further Away” & “The Best Of Us”, τους βρίσκουν σε εξαιρετική φόρμα. Δύο υπέροχα ραδιοφωνικά ποπ τραγούδια, με στιβαρές συνθέσεις, όμορφους στίχους κι απόλυτα ταιριαστές ερμηνείες. Στη συνέχεια, οι OK, επιστρέφουν στον ελληνικό στίχο, με το «Τώρα Ζω» να ξεχωρίζει στιχουργικά, αλλά και το «Έχω Εκραγεί» να προετοιμάζει για το επόμενο, αναπάντεχο “Get You High”. Ένας ποπ, ηλεκτρικός δυναμίτης, όπου συμμετέχουν οι 10Code, και δένουν αρμονικά τις ροκ εντάσεις τους, με εκείνες των OK.

Τα “What You Make It” & “Can’t Get Enough”, γνωστά ήδη από το “Escape EP” (όπως και το Lost Key που κλείνει το άλμπουμ με μια νέα εκτέλεση), είναι τραγούδια που μοιάζουν σα να έχουν βγει από το “Music”, “American Heart” ή “Ray Of light” της Madonna. Κι αυτό σηκώνει διπλή ανάγνωση, θετική κι αρνητική.
Έκπληξη αποτελεί και το “Now Or Never”, περισσότερο γιατί έμεινε ορχηστρικό, ενώ θα μπορούσε να απογειωθεί με μια όμορφη μελωδική γραμμή και καλογραμμένους στίχους. Ακόμη κι έτσι όμως, είναι ένα ορχηστρικό που έχει λόγο ύπαρξης και δεν αποτελεί ένα γέμισμα.

Η κυκλοφορία του “Brand New Memories” πάει ένα βήμα μπροστά τους . Αποτελείται από 10 δυνατές συνθέσεις κι έχει μια εξαιρετική παραγωγή για το είδος που υπηρετεί. Στα δικά μας αυτιά, έχουν πάρει κατεύθυνση προς της σωστή όχθη της ποπ μουσικής. Μένει να δούμε αν θα προχωρήσουν κι άλλο προς αυτήν ή πως θα δέσουν αρμονικά τις δύο πλευρές τους.


Από
Αξιολόγηση δίσκων
Βαθμολογήστε το δίσκο
Βαθμός δίσκου10/10 (1)
Πες μας την γνώμη σου!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια