Coldplay - LeftRightLeftRightLeft

Τα Καλούδια της ώρας - 0919

Μια απίστευτη κίνηση δημοσιοποίησαν οι Coldplay, οι οποίοι προσφέρουν δωρεάν σε όλους τους οπαδούς τους, που θα παρακολουθήσουν συναυλίες τους μέσα στο 2009, καθώς και σε όλους μας, μέσω του επίσημου site τους, ένα νέο LIVE CD "LeftRightLeftRightLeft", το οποίο περιέχει τα εξής κομμάτια από διάφορες συναυλίες τους...

Διαβάστηκε φορες
(01) Η Beth Gibbons των Portishead μας καλεί όλους να περπατήσουμε στις 5 Ιουλίου, στο Bristol για τον Καρκίνο του στήθους - 10K Bristol Sunwalk for Breast Cancer. Οι διαπιστεύσεις για αυτή την κίνηση στέλνονται με e-mail εδώ και θα γίνονται μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Πάμε μια βόλτα με την Beth λοιπόν ;

(02) Στις 6 Ιουλίου ο μεγάλος David Byrne θα βρεθεί στο Θέατρο του Badminton για να μας παρουσιάσει το νέο του album (χωρίς τον Brian Eno) "Everything that happens will happen today", αλλά και άλλα παλαιότερα κομμάτια του. Τόσα χρόνια στο χώρο, έχει σίγουρα πολλά να μας πει. Ο Byrne είναι γνωστός για τις φιλανθρωπικές ανησυχίες του και για άλλη μια φορά υποστηρίζει τη Διεθνή Αμνηστία, προσφέροντας live εκτελέσεις κομματιών του από διάφορες πρόσφατες συναυλίες. Αν μπεις στο site του εδώ θα ακούσεις τα τραγούδια και μπορείς να τα αγοράσεις για να προσφέρεις σε έναν Οργανισμό, ο οποίος πραγματικά βοηθάει την ανθρωπότητα! Μη διστάζεις λοιπόν...

(03) Μια απίστευτη κίνηση δημοσιοποίησαν οι Coldplay, οι οποίοι προσφέρουν δωρεάν σε όλους τους οπαδούς τους, που θα παρακολουθήσουν συναυλίες τους μέσα στο 2009, καθώς και σε όλους μας, μέσω του επίσημου site τους, ένα νέο LIVE CD "LeftRightLeftRightLeft", το οποίο περιέχει τα εξής κομμάτια από διάφορες συναυλίες τους :

Coldplay - LeftRightLeftRightLeft"Glass of Water"
"42"
"Clocks"
"Strawberry Swing"
"The Hardest Part/Postcards from Far Away"
"Viva la Vida"
"Death Will Never Conquer"
"Fix You"
"Death and All His Friends"

Από αύριο το πρωί στις 11:00 (ώρα Ελλάδας), ολοι μπορούμε να κατεβάσουμε αυτό το CD δωρεάν εδώ. Με αυτή την πρωτοφανή κίνηση, οι Coldplay θέλουν να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους, οι οποίοι κακά τα ψέματα γεμίζαν όλα τα στάδια, στα οποία παίζουν και βέβαια έχουν αγοράσει κατά χιλιάδες τα albums τους.

(04) Όπως έχουμε ξαναγράψει, το πρώτο single από το νέο δίσκο του Bob Dylan είναι το "Beyond here lies nothin' ". Το εξαιρετικό video clip του κομματιού κυκλοφόρησε χθες βράδυ και σε αυτό παίζουν οι Amanda Aardsma και ο Joel Stoffer. Δες το εδώ. Είναι αρκετά καλό!

(05) "Funkstrumentals" λέγεται το νέο EP του Timewarp INC με νέες funky - χαρούμενες μουσικές. Άκουσε τα τραγούδια του στο επίσημο site του Timewarp εδώ επιλέγοντας "Releases" και το αντίστοιχο album. Εννοείται ότι μπορείς να ακούσεις και τις προηγούμενες δουλειάς του Timewarp. Πολύ καλή και προσεγμένη Ελληνική παραγωγή!

Kasabian(06) Στις 8 Ιουνίου κυκλοφορεί ο νέος δίσκος των Kasabian "The West Ryder Pauper Lunatic Asylum". Το 3ο single του δίσκου "Fire" κυκλοφορεί την 1η του Ιούνη. Δες το video clip του τραγουδιού στο επίσημο site των Kasabian.

(07) Οι Tinted Windows είναι ένα νέο συγκρότημα - όπως έχουμε ξαναγράψει - του οποίου μέλη είναι οι James Iha (Smashing Pumpkins), Taylor Hanson (Hanson), Adam Schlesinger (Fountains of Wayne), Ivy και Bun E. Carlos (Cheap Trick). Το ομώνυμο ντεμπούτο album τους κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες και βασίζεται κυρίως στην pop μουσική. Άκουσε όλο το δίσκο εδώ.

(08) Ο νέος δίσκος του ιδιαίτερα παραγωγικού Conor Oberst (Bright Eyes) μαζί με τους Mystic Valley Band "Outer South" κυκλοφόρησε πριν 1 εβδομάδα περίπου (05/05). Άκουσε το αρκετά καλό "Slowly (Oh so Slowly)" στη MySpace σελίδα τους εδώ.

(09) Κανονικά θα κυκλοφορούσε στις 30 Ιουνίου στις Η.Π.Α. , αλλά λόγω της διαρροής του στο Internet, ο νέος δίσκος των Wilco μας σερβίρεται δωρεάν από το site του συγκροτήματος. Άκουσε λοιπόν από τώρα όλο το "Wilco (the album)" εδώ. Super το πρώτο κομμάτι - Wilco (the song)!


Διαβάστε ακόμα