Πάνος Μουζουράκης - Γιώργος Μυλωνάς @ ΣτΝ Club (18/10)

Είδαμε "ΠροβαΤΑκομμάτια" στην πρεμιέρα των Μουζουράκη-Μυλωνά στο Σταυρό του Νότου και σας μεταφέρουμε εντυπώσεις.

Διαβάστηκε φορες
Ιωάννα: Είναι αλήθεια πως μας έχουν συνηθίσει σε μουσικές παραστάσεις πολύωρες και γεμάτες. Γεμάτεςςς τραγούδια δικά τους, καλοπαιγμένες διασκευές, χιούμορ, χορό… απ όλααα!!! Είναι αλήθεια ότι θα ταίριαζε καλύτερα αντί για μουσικές παραστάσεις, να λέγαμε «πάρτυ». Πάρτυ γιατί σε κάνουν να νιώθεις ότι έχεις πάει σε φίλους σου και όχι σε ένα μαγαζί να δεις κάποιους, να τραγουδήσεις και κανένα κομμάτι κι ύστερα να φύγεις. Γινόμαστε όλοι μαζί μια παρέα που περνάει καλά και βγαίνει και προς τα έξω!!! (χαχα!)

Έτσι και την Δευτέρα 18/10/2010 στην πρεμιέρα Πάνου Μουζουράκη και Γιώργου Μυλωνά στο club του Σταυρού του Νότου ήταν όλα όπως τα περιμέναμε! Αυτό που δεν περίμενα ήταν το βιντεάκι που έπαιξε όταν ξεκίνησε η βραδιά… και συγκεκριμένα η μουσική με την οποία «ντύθηκε» το βίντεο στο τέλος του! Ήταν το I’ am not crying από τους Flight of the conhords (κλακ)! Δεν είναι η ώρα και το μέρος να σου πω περισσότερα γι αυτούς… αλλά αν δεν τους ξέρεις ψάξ’ τους για να κερδίσεις χρόνια ζωής γελώντας!

 

Stepas: Στο ασφυκτικά γεμάτο Club του Σταυρού του Νότου παρακολουθήσαμε την πρεμιέρα της παράστασης "ΠροβαΤΑκομμάτια - ItsaLIVE" των Πάνου Μουζουράκη και Γιώργου Μυλωνά. Το ακομπλεξάριστο, αυτοσαρκαστικό χιούμορ που διέτρεχε το εναρκτήριο βιντεάκι, στο οποίο αναφέρθηκε η Ιωάννα, μας θύμισε τις παλιές τους συνεργασίες και μας προδιέθεσε με τον καλύτερο τρόπο για τη συνέχεια. Οι δύο τραγουδοποιοί βγήκαν στη συνέχεια στη σκηνή, φορώντας κουδούνες στο λαιμό (!) και παραφράζοντας χιουμοριστικά το "12" της Βίσση έδωσαν συνέχεια στο περιεχόμενο του βίντεο εξηγώντας μας πώς... έκλεισαν τη συμφωνία της συνεργασίας τους...

      

Το πρώτο μέρος ήταν πράγματι εκρηκτικό. Όπως αναμενόταν, τα αλληλοπειράγματα και τα στοιχεία stand-up comedy έκαναν την εμφάνισή τους ανάμεσα σε κάθε τραγούδι, δείχνοντας ότι και σε αυτήν την παράστασή τους το χιούμορ είναι αναπόσπαστο κομμάτι. Σε αυτό το μέρος ακούσαμε αρκετές διασκευές αγαπημένων κομματιών (Πανούσης, Αγγελάκας, Μάλαμας, Διάφανα Κρίνα), καθώς και δικά τους όπως τα "Σαλάμι", "BMW", "Μικρή μου μάγισσα" "Μάντεψε ποιός".


Ακούσαμε επίσης και αρκετές διασκευές ξένων τραγουδιών, αλλά και 2-3 κομμάτια από τον επόμενο δίσκο του Πάνου Μουζουράκη που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβρη με τίτλο "Ιπτάμενος δίσκος". Έτσι περίπου κύλησε και το δεύτερο μέρος (αν και με λιγότερη ενέργεια σε σχέση με το πρώτο - πρεμιέρα γαρ...), μέχρι που στη σκηνή ανέβηκε και ο Λεωνίδας Μπαλάφας, αλλά και ο Απόστολος Βαλαρούτσος συμβάλοντας και αυτοί στο γενικά παρεϊστικο κλίμα.

 

 Photos της συντάκτριας και φωτγράφου μας Ιωάννας Μπούμη

Διαβάστε ακόμα