Αγνώριστος ο Kevin Spacey στον νέο του ρόλο

Διαβάστηκε
Πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Ridley Scott, "All the Money in the World", μαζί με τους Michelle Williams και Mark Wahlberg. O Ridley Scott μετά τα "The Martian" (2015) και "Αlien: Covenant" (2017) ακούραστος ετοιμάζει τη νέα του ταινία εγκλήματος και μυστηρίου με ιστορικά στοιχεία με τίτλο "All the Money in the World". Συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι έχει τους Kevin Spacey, Michelle Williams και Mark Wahlberg, ηθοποιοί που και οι τρεις «έχουν κοινό», με τoν Spacey σαφώς να υπερέχει. 

O Spacey υποδύεται τον κεντρικό ρόλο του βιομήχανου λαδιού και δισεκατομμυριούχου Jean Paul Getty. Έχει γίνει τόσο εντυπωσιακή δουλειά με τα προσθετικά προσώπου και το μακιγιάζ, που δεν μπορεί να τον αναγνωρίσει κανείς αν δεν αρχίσει να μιλάει

All the money in the world movie
Oh Kevin, is that you?

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:
To "All the Money in the World" ακολουθεί την απαγωγή του 16χρονου John Paul Getty III (Charlie Plummer) και την απεγνωσμένη προσπάθεια της αφοσιωμένης μητέρας του Gail (Michelle Williams) να πείσει τον παππού του δισεκατομμυριούχου (Kevin Spacey) να πληρώσει τα λύτρα. Όταν ο Getty Sr. αρνείται, η Gail προσπαθεί να τον λυγίσει καθώς οι απαγωγείς του γιου της γίνονται όλο και πιο επικίνδυνοι και βίαιοι. Με τη ζωή του γιου της σε τεντωμένο σκοινί, η Gail και ο σύμβουλος της Getty (Mark Wahlberg) γίνονται απίθανοι σύμμαχοι στον αγώνα ενάντια στον χρόνο που τελικά αποκαλύπτει την αληθινή και διαχρονική αξία της αγάπης έναντι των χρημάτων.

Ο τίτλος της ταινίας προέρχεται από τη φράση που ακούγεται στην ταινία «Ζήτα τα χρήματα από τον πεθερό σου - αυτός έχει όλα τα χρήματα του κόσμου!»

Δείτε το trailer της ταινίας εδώ:


Ο David Scarpa ("The Last Castle") διασκεύασε το σενάριο για την ταινία που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του John Pearson, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 8 Δεκεμβρίου. 

Από
Αξιολόγηση
Βαθμός
Βαθμολογήστε το άρθρο/10 ()
Πόσα αστεράκια να πάρει (1-5); Click εδώ!
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Λέξεις Κλειδιά
All the money in the world Jean Paul Getty αγνώριστος Michelle Williams
3
Mark Wahlberg
2
Kevin Spacey
4
Ridley Scott
11
trailer
554
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια