Ακυρώθηκε η εμφάνιση των Franz Ferdinand στην Ελλάδα!

Not Tonight Franz Ferdinand

Μια από τις συναυλίες της χρονιάς - κατά τη γνώμη μου - δυστυχώς δε θα γίνει τελικά! Η Didi Music ανακοίνωσε ότι η εμφάνιση των Franz Ferdinand την ερχόμενη Τετάρτη 3 του Ιούνη δε θα γίνει γιατί λόγω "απρόβλεπτων" παραγόντων, οι οποίοι δεν κάνουν δυνατή τη μεταφορά του εξοπλισμού του συγκροτήματος από το Pinkpop Festival (Ολλανδία), στο οποίο παίζουν αύριο Δευτέρα, στην Ελλάδα.

Ακυρώθηκε η εμφάνιση των Franz Ferdinand στην Ελλάδα!


Franz FerdinandΜια από τις συναυλίες της χρονιάς - κατά τη γνώμη μου - δυστυχώς δε θα γίνει τελικά! Η Didi Music ανακοίνωσε ότι η εμφάνιση των Franz Ferdinand την ερχόμενη Τετάρτη 3 του Ιούνη δε θα γίνει γιατί λόγω "απρόβλεπτων" παραγόντων, οι οποίοι δεν κάνουν δυνατή τη μεταφορά του εξοπλισμού του συγκροτήματος από το Pinkpop Festival (Ολλανδία), στο οποίο παίζουν αύριο Δευτέρα, στην Ελλάδα.

Κατ' αρχάς, θεωρώ τη συναυλία αυτή ως μια από τις κορυφαίες της χρονιάς, γιατί οι Franz Ferdinand, οι Killers κ.α. είναι μέσα στα συγκροτήματα που έχουν καθορίσει τη μουσική της δεκαετίας, που τελειώνει. Πρόκειται για ένα συγκρότημα που κυκλοφόρησε ένα πολύ καλό δίσκο φέτος, πειραματίστηκε με νέους, πιο ηλεκτρονικούς ήχους και γενικότερα είναι στα "πάνω" του.

Όμως, εδώ και εβδομάδες παρακολουθώ ότι το ενδιαφέρον για αυτό το live ήταν μικρό. Ο λόγος είναι απλός κατά τη γνώμη μου: Μη ύπαρξη καλού support group και ακριβό εισιτήριο. Αν λοιπόν οι διοργανωτές είχαν επιλέξει ένα καλό group να ανοίξει τη συναυλία, όπως π.χ. οι Yeah Yeah Yeahs, οι Metric κλπ και αν είχαν ένα εισιτήριο των 30 Ευρώ πιστεύω ότι θα υπήρχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο. Να σημειώσω βέβαια ότι η συναυλία τους στην Ελλάδα δεν υπήρχε στο επίσημο site τους εδώ και 10 μέρες!!! Γιατί άραγε ;

Franz FerdinandΟι "απρόβλεπτοι παράγοντες" μπορεί όντως να υπάρχουν αλλά για τους περισσότερους και για μένα ο κυριότερος λόγος είναι η μικρή προπώληση. Για σκεφτείτε το. Μικρή προπώληση για ένα συγκρότημα που σε λίγες εβδομάδες θα παίζει στο Glastonbury Festival μπροστά σε πάνω από 70.000 κόσμο!

Το δελτίο τύπου που δημοσίευσε η Didi Music είναι το εξής :

Με μεγάλη λύπη, οι Franz Ferdinand ανακοινώνουν στους φανς τους στην Ελλάδα, ότι το προγραμματισμένο σόου τους στην Αθήνα, στις 3 Ιουνίου στο Terra Vibe Park, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.
 
Απρόβλεπτοι παράγοντες καθιστούν αδύνατη τη μεταφορά του εξοπλισμού του συγκροτήματος, από το Pinkpop, της Ολλανδίας στην Ελλάδα.
 
Οι Franz Ferdinand δεν θα ήθελαν να υποπέσουν σε συμβιβασμό και να προσφέρουν στο κοινό τους στην Ελλάδα, οτιδήποτε λιγότερο από το 100% του πλήρους ηχητικού και σκηνικού σόου που παρουσιάζουν το καλοκαίρι του 2009.
 
Το γκρουπ και το management αναζητούν μία νέα ημερομηνία για την πραγματοποίηση της συναυλίας.
 
Οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να τα εξαργυρώσουν από την Δευτέρα 1η Ιουνίου έως και το Σάββατο 20 Ιουνίου, στα Ticket House Α θήνας (Πανεπιστημίου 42 – εντός της στοάς) και Θεσσαλονίκης (Μητροπόλεως 102).
 
Μέρες και ωράρια λειτουργίας:
 
Αθήνα:
Δευτέρα & Τετάρτη 10:30-18:30  Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 10:30-21:00  Σάββατο: 10:30-16:00
 
Θεσσαλονίκη:
Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11:00 έως 14:30 και 17:30 έως 20:30  Σάββατο, από τις 11:00 έως τις 15:00

Από
Λέξεις Κλειδιά
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

.,.
Now playing:
×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια