Λουδοβίκος των Ανωγείων

Λουδοβίκος των Ανωγείων @ Kremlino 11/11: Κερδίστε προσκλήσεις

Διαβάστηκε
Λουδοβίκος των Ανωγείων
Το Mix Grill σάς προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για τον Λουδοβίκο των Ανωγείων στο Kremlino το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 22:0.  

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook:και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 στις 20:00

Ο διαγωνισμός έχει λήξει.


Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο Kremlino @ Πειραιά

Λυρικός, ερωτικός και εξαιρετικός αφηγητής ο Λουδοβίκος των Ανωγείων μας κρατά συντροφιά εδώ και 25 ολόκληρα χρόνια με τις μουσικές ιστορίες του.
46

Στιγμές από την 25χρονη αυτή μουσική διαδρομή, που ξεκίνησε από την γνωριμία του στ’ Αγώγεια της Κρήτης με το μεγάλο Μάνο Χατζιδάκι, θα μοιραστεί με το κοινό στις δύο ζωντανές εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσει στις 4 και 11 Νοεμβρίου στο Κremlino.

Εικοσιπέντε χρόνια πορεία στο τραγούδι σε μια "Σύνοψη" στο Κρεμλίνο. Οι καλλίτερες στιγμές απο τα μοιρολόγια μέχρι τα πάθη του έρωτα. Στον έρωντα απαντάμε με ερωτήσεις, και στην ζωή ανακαλύπτωμε το μέγεθος του ολίγου ώστε ο χρόνος να αξίζει το ρόλο του, ο αφηγηματικός τρόπος τραγουδιού για δυο Σάββατα στου Πειραιά το Κρεμλίνο.

'Ωρα Έναρξης: 22:00

Προπώληση: VIVA
https://www.viva.gr/tickets/music/kremlino/o-loudovikos-ton-anwgeiwn/

Info:
https://www.facebook.com/loudovikostanogeion
Σχετικά Άρθρα για σένα
Mix Grill Agenda
// NEWSLETTER

×

×
×
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια
×
Τρέχον συνθηματικό
Νέο συνθηματικό
Επαλήθευση νέου συνθηματικού
×
e-mail
Όνομα χρήστη
Συνθηματικό
Επαλήθευση συνθηματικού
Όνομα
Επώνυμο
Ψευδώνυμο
Λίγα λόγια